ESIMENE KOHTUMINE: Berniece (vasakul) kohtus armsa poolõega esimest korda 1944. aastal Detroidis. Brünett Marilyn on alles alustamas teed suure kuulsuse poole.

Foto: Pinterest
Inimesed
3. juuni 2022, 08:17

ELU KEERDKÄIGUD | Marilyn Monroe kuulis oma õest alles varases teismeeas (1)

Täna 96 aastat tagasi sündis Norma Jeane Mortenson ehk Marilyn Monroe. Möödunud sajandi ühel kuulsamal näitlejannal peatudes räägitakse ülekohtuselt vähe aga tema kaunist poolõest.

Marilyn kuulis poolõest Berniece Inez Gladysest alles kaheteistkümneaastaselt. Tüdrukute ema Gladys oli ilus, kergesti armuv ja temperamentne, kuid vaimselt täiesti tasakaalutu. Vaid viieteistaastase neiuna abiellus ta endast märksa vanema mehega ning tõi väga noorelt ilmale poja Roberti ja tütre Berniece’i.

Nõrga psüühikaga Gladys ei nautinud emadust. Ta jättis lapsed sageli naabrite hoolde ja läks samal ajal tantsima või sõpradega randa.

Abikaasade sagedased tülid viisid peaaegu tragöödiani: ühel päeval kukkus väike Robert liikuvast autost välja ja vigastas jalga. Suhete klaarimisega hõivatud vanemad ei pannud lihtsalt tähele, millal poeg autoukse avas. Juhtumi tagajärjel lonkas poiss elu lõpuni.

Edasi lugemiseks: