Merylin Nau

Foto: Galina Deinega
Inimesed
23. mai 2022, 21:40

MISSIDRAAMA | „MA OLIN ŠOKIS!“ Merylin Nau jäi Miss Globalil võidutiitlist ilma: nad ei oodanud, et Eesti hääletuse võidab, ja nüüd tahetakse sellega manipuleerida (14)

„Ma olin täiesti šokis ja mõtlesin, kuidas see võimalik on, sest inimesed on ju hääletanud ja mis selle hääletuse mõte siis oli, kui sellest mingit kasu ei olnud,“ tunnistab Merylin Nau, kes esindas Eestit Miss Global võistlusel ja noppis isegi hääletuse tulemusel ühe võidu. Mida aga pole, on kaunis välja teenitud Miss Popularity tiitel.

„Mõtlesin, et räägin natukene missinduse teemast just sellepärast, et inimesed on nii palju minu poolt hääletanud ja tänu sellele sain üldse esikoha hääletusel,“ räägib Merylin ja tunnistab, et kogu olukord on tema jaoks lausa ebanormaalne.

Merylini sõnul pidi Miss Global esialgselt toimuma 2019. aasta septembris, kuid see lükati aasta edasi, seejärel veel aastake. „Pidevalt väideti, et koroona tõttu ei saa ja nii edasi. Samas see tekitaski kahtlusi tüdrukute seas, sest kõik ülejäänud võistlused toimusid. Tekkis küsimus, miks siis meie ei saa oma üritust teha,“ selgitab Merylin.

Edasi lugemiseks: