„Hommikusöök staariga“ restoranis Jää; saatekülaline Kristina Suuroja; saatejuht Anu Saagim

Inimesed
25. mai 2022, 21:09

„HOMMIKUSÖÖK STAARIGA“

ÕL TV | Kristina Suuroja: ma ei leidnud rikast meest ja olen otsustanud, et hakkan ise rikkaks meheks (6)

Minu seekordseks hommikusöögi kaaslaseks on raadiojaama MyHits hommikuprogrammi üks saatejuhtidest, blogija ja suunamudija, mänedžer ning täna ka restorani JÄÄ üks omanikest Kristina Suuroja. Influenseritele tuntud pigem Pärtelpojana. Ta on abielus ja kaheaastase tütre ema. Kes teeb see jõuab, pole tema puhul liialdus.

Kristina, nii tore et kutsusid mind külla Keilasse, sinu kodulinna. Naudime head ja paremat restoranis JÄÄ, mis ei ole lihtsalt restoran, vaid sina oled selle restoraniga väga lähedalt ka seotud.

Jah, mina olen siin üks osanikest ja asutajatest. Olen siin juhataja. Võin uhkusega öelda, et see on minu restoran. Loomulikult on mul kaaspartnerid ka, Helina ja Toomas, aga mina ikkagi möllan ja tegelen siin igapäevaselt.

Kuidas julgesid sellise väljakutse vastu võtta? Okei, oled alustanud kunagi nõudepesijana, töötanud erinevates poppides restoranides ja baarides, olnud muusikute mänedžer ja veel palju muudki põnevat. Seega, mingid baasteadmised on sul kindlasti olemas. Aga täna töötad ju ka MyHits hommikuprogrammis, mis stardib kuuest hommikul. Sul on kodus väike titt, mees kes töötab hetkel välismaal, samal ajal ehitate ka maja… Seda loetelu võiks veel pikalt jätkata. Ja ööpäevas on vaid 24 tundi!

Ära unusta palun ka etendusi „Pahad tüdrukud“, mida koos teeme.

Jah, meil on öösiti ka etendused „Pahad tüdrukud nii ei tee.“ Kas sul on ööpäevas 28 tundi?

Edasi lugemiseks: