Video: Hannes Dreimanis, Tatjana Iljina, Brandon Teder
Saund
31. mai 2022, 13:09

ÕL TV saade „Mis muss on?“ alustab kolmanda hooaja ja uue saatejuhi Merilin Lutsariga!

„MIS MUSS ON?“ | Maribel Vääna: üks mees tahtis mind voolida enda jaoks ideaalseks naiseks (1)

Kui lauljatar Maribel Vääna (18) oleks sündinud umbes saja aasta eest, võinuks ta vabalt olla oma lapsepõlveiidoli – Georg Otsa – naine, pakkus tema juuksur. Praegu on lauljannal kuum suhe aga hoopis Karl Johan Kasteiniga (26), kellel pole küll ette näidata muusikalisi saavutusi, kuid kes on ilus ja sportlik. Ja ägeda soenguga! „Ma olen täiesti haige mullet'i fänn. Karl Johan on väga ilus mees ja ma käskisin lõpuks ühel väga heal tuttaval meid tutvustada,“ kirjeldab Maribel, kes on uue kallimaga koos olnud mõned kuud.

Superstaarisaade, millest on nüüdseks möödas pea pool aastat, avas saate kasvandikule Maribel Väänale palju uusi võimalusi – ta juhtis telesaadet „Naabrist parem“, sai Universal Musicuga plaadilepingu ning hiljuti tuli tal välja ka debüütsingel „Marilyn Monroe“. „Tegelikult on terve mu elu muutunud. Ma vaid lootsin enne superstaarisaatesse minekut, et selline asi võiks minuni tulla – saan teles särada, mul on plaadileping ja saan oma lugusid teha. Ma ei osanud aga oodata, millal see tuleb või kas üldse tuleb,“ arutleb Maribel.

Aina tuntust koguv Maribel on palju ka meedia huviorbiidis. Viimase poole aasta jooksul on palju arutletud, kellega noor lauljanna kohtamas käib, kes on tema silmarõõm ja millised noorhärrad teda paeluvad. Mõnda aega tagasi jõudsid kõmumeediasse kuuldused, et Maribelil on „teema“ juutuuber Andrei Zevakiniga, kuid neiu sõnul oli tegu vaid sõprusega. Küll aga ei ole ta avaldanud põhjust, miks lekitati kohe pärast seda valeuudist meediasse ka foto, kus tema ja Zevakini parem käsi Robin Valting koos kohvikus on.

Vaata saadet!

Edasi lugemiseks:

Osta üks artikkel

Ühe artikli lugemisõigus
3.99