Foto: VIDAS CERNIAUSKAS
Sisuturundus
23. mai 2022, 21:33

10 asja ja elektroonikatoodet, mida pere suvistel väljasõitudel vajab

Suvi on puhkuste ja reiside aeg. Selleks valmistudes peame plaani, mida osta, et saaksime mugavalt ja muretult reisida ning vaatame, millist varustust tuleks uuendada.

Üldtuntud tooted ja vahendid, näiteks antibakteriaalsed salvrätikud, kätedesinfitseerimisvahendid, ergonoomiline ja kompaktne joogipudel, magamismask, kõrvatropid jms kuluvad reisil marjaks ära.

Milliseid muid esemeid ja elektroonikat võib põhjendatult veel sellesse loendisse lisada?

Asjade pakkimiseks

1. Ergonoomiline seljakott ja ülikompaktne vöökott

Reisile minnes on seljakott kohustuslik. Sellesse (muidugi mõista suuremasse) saab edukalt mahutada pea kõik nädalaseks reisiks vajalikud esemed. Pealegi võib reisil jätta oma riided, jalanõud ja muud esemed hotelli ja võtta seljakotis kaasa telefoni, söögipoolist, joogipudeli ja muu hädavajaliku, mida sellel päeval vajate.

Ergonoomilised, väga vastupidavad ja veekindlad Xiaomi City Backpack 2 seljakotid ei ole mõeldud üksnes sülearvutitele: neid saab mis tahes reisil edukalt kasutada.

Muide, lühireiside ja ekskursioonide korral pole mõtet kogu seljakotti kaasas tassida. Piisab ka mugavast vöökotist. Sellesse mahub teie nutitelefon, rahakott ja isegi väike kompaktne joogipudel. Üks selline toode on ergonoomiline vöökott Xiaomi Sports Fanny Pack.

2. Löögikindel kohver

Reisidel asendamatu ja kompaktne, kuid mahukas kohver – „Xiaomi Luggage Classic 20“. Selles on asjadel kogu reisi kestel turvaline ja reisijal endal mugav. Kui te just otsitegi uut kohvrit, kaaluge osta see Xiaomilt, kes kasutab uuenduslikku materjali – polükarbonaati. See materjal on kriimustus- ja põrutuskindel, ainulaadse väljanägemisega ja kerge. Kohvri maht on kuni 38 liitrit ja vastupidavad rattad tagavad olenemata teekattest lihtsa manööverdamise. Kohvril on turvaline RSA lukustus.

Heliseadmed

3. Kaasaskantav kõlar

Mõnusaks puhkuseks mere või järve ääres tasub soetada kompaktne kaasaskantav juhtmevaba kõlar. Xiaomi Portable Bluetooth Speaker on turul üks kompaktsemaid: kõigest 86 x 86 x 45 mm ja kaalub vaid 182 grammi. Pea asjakohaseim omadus neile, kes mere või järve ääres puhkavad – kõlar on veekindel!

4. Juhtmevabad kõrvaklapid

Juhtmevabade kõrvaklappide suure populaarsuse põhjus on siililegi selge. Juhtmeta kõrvaklappidega saab kaaslasi segamata muusikat kuulata, kõnedele vastata ja palju muud. Ning ka Xiaomi Redmi Buds 3 Pro kõrvaklapid on veekindlad, neil on keskkonnamüra summutamise funktsioon ja integreeritud mikrofon. Täislaetud seadmest piisab 20 tunniks.

Lisaks Leedule saab nüüd maailmas paljudes kohtades audiogiidi rakenduse alla laadida ja huvitavaid jutustusi kuulata. Eelsalvestatud ekskursioonid võimaldavad teil külastatavat paika paremini tundma õppida.

Foto: STARBOX

Ilu ja hea enesetunde nimel

5. Föön

Muidugi hotellis peatudes pole teil fööni vaja, sest leiate selle vannitoast. Aga kui elate näiteks suvemajades või kämpingutes, on parem föön kodust kaasa võtta.

Xiaomi Mi Ionic Hair Dryer H300 föönid on turul ühed kompaktseimad, kaaluvad 400–550 grammi, nii et need mahuvad hõlpsasti kohvrisse. Neil on teiste ees oluline eelis, sest föönid ei muuda juukseid elektriliseks ega kuivata kiharaid üle - vaid mõne minutiga saab teha täiusliku soengu. Ja kõike seda tänu täiustatud ioniseerimistehnoloogiale ja arukale temperatuurikontrolli funktsioonile.

6. Nutikell või nutikäevõru

Me ei vaja Xiaomi nutikelli üksnes igapäevasid toiminguid tehes, vaid ka reisil loevad need usinasti meie läbitud samme. Need ühilduvad teiste nutiseadmetega, nii et saate kella ekraanilt lugeda SMS-e, mõõta pulssi, kasutada GPS-i ja palju muudki. Mainimist väärib ka see, et näiteks Xiaomi nutikellade akut tuleb olenevalt mudelist iga 10-20 päeva tagant laadida, et kell ka pikemal teekonnal edukalt vastu peaks.

Transpordivahendid ja nende tarvikud

7. Tõukeratas

Tahes tahtmata tuleb reisil jalgadele vatti anda. Kui aga soovite uudistada ja näha palju rohkem kui jalgsi liikudes jõuab, siis võtke tõukeratas kaasa. See mahub lahedalt nii auto kui ka bussi pagasiruumi.

Xiaomi tõukerattad jõudsid juba turuliidri nime teenida. Kui valite tõukeratta Xiaomi Electric Scooter Pro 2, saate täislaaditud akuga sõita koguni 45 km kiirusega kuni 25 km/h. Ainult ärge unustage reisipäeva õhtul oma tõuksi laadida – siis teenib see järgmisel päeval teid ustavalt.

Foto: VIDAS CERNIAUSKAS

8. Õhupump

Kui reisite tõuke- või jalgrattaga või võtate need edaspidi reisile kaasa, ärge unustage ka kompaktset õhupumpa Xiaomi Portable Electric Air Compressor 1S kaasa panna. Sellega saavad rehvid kiiresti ja lihtsalt täis pumbatud ja teekond jätkub tõrgeteta. Pump sobib ka pallide täispuhumiseks ja nii ongi pump reisil asendamatu abimees.

Tarvikud

9. Universaallaadija ja välisaku

Universaallaadija kulub alati reisil ära. Ka Xiaomi Power Bank on võrratu reisitarvik, mis aitab vältida muret seadmete aku tühjenemise pärast. Saate selle kaasa võtta ekskursioonidele, randa või linna uudistama minnes. USB-juhtmel on erinevate seadmetega ühilduv C-tüüpi adapter.

10. Fotoprinter

Kõige kiiremini ja mugavamalt saab reisimuljeid ja fotosid jagada vestlusrakenduste vahendusel. Kuid lähedasi ja sõpru saab ka üllatada vast prinditud fotodega, saates tavapostiga neid kasvõi maailma kaugematest nurkadest. Seda võimaldab väga kompaktne kaasaskantav fotoprinter Xiaomi Portable Photo Printer. Ühe laadimisega saab printida isegi kuni 20 fotot.

Muidugi ei vaja me usaldusväärset ja kvaliteetset inventari üksnes reisides, vaid ka oma igapäevastes tegemistes ja toimetustes – nii et vaata oma varud üle.