„Hommikusöök staariga“ vastavatud Keila restoranis JÄÄ; saatekülaline Kristina Suuroja; saatejuht Anu Saagim

Inimesed
2. juuni 2022, 12:48

„HOMMIKUSÖÖK STAARIGA“ | Raadiohääl Kristina Suuroja: pidin lapsena ise kodu leidma – ema ütles, et tema juures ei ole minu jaoks ruumi (1)

Tere hilist hommikut, kallis Kristina ja aitäh kutse eest Keilasse, kus ma polegi varem üheski söögikohas käinud. Täna maiustame vastavatud restoranis JÄÄ.

Oled alustanud lehetüdrukuna Õhtulehes, töötanud loomakliinikus, müünud pähkleid ja kuivatatud puuvilju, töötanud restoranides nõudepesija ja „jõhvikana“, olnud lapsehoidja Inglismaal ja Suure Papa mänedžer. Võõrad pole sulle ka turva- ja lastekodu. Keskkool jäi lõpetamata. Täna oled MyHits hommikuprogrammi üks saatejuhtidest, blogija ja suunamudija ning nüüd ka restorani JÄÄ üks osanikest. Oled abielus ja kaheaastase tütre ema. Kristina, kes veel, kui mitte sina, tead rääkida, kuidas tulla läbi tule, muda ja vasktorude ning säilitada usk tulevikku.

Kas sa emalt otse ei ole küsinud, kus või kes on isa ja et tahad temaga kokku saada?

„Ikka küsisin, kui olin noor, tiinekas ja mässumeelne, aga ta tegi samamoodi nagu mina – andis mulle alati erinevaid vastuseid. Meil on vist see ühine komme, et meile meeldib pada ajada.“

Oled rääkinud, et lahkusid kodust 17aastaselt. Kas sind tegelikult visati välja, sest emal oli uus elukaaslane?

„Ma kasvasin üles oma kasuisa ja emaga. Mul on ka poolvend. Nad lahutasid, ema leidis uue mehe ja kolis tema juurde. Kasuisa juures sain umbes kuu elada, kui ta leidis ka uue naise. Meil oli siis Arukülas suur maja. Kasuisa ütles, et tal ei ole mõtet seal üksi elada, ja kolis linna naise juurde. Kasuisa ütles, et mul on aega nädal oma asjad pakkida ja majast lahkuda."

Vaata täispikka videointervjuud!

Edasi lugemiseks: