Sisuturundus
18. mai 2022, 10:04

Kas oled sellest unistanud? Spordiklapid, mis ei sega trenni

Bose Sport Earbudsid pole lihtsalt ühed kõige mugavamad spordiklapid, mida hetkel saada, vaid ka rekordimõõtu sooritusega nii muusika edastamisel kui telefonikõnede tegemisel. Nüüd on sul võimalik saada klapid lausa 15% soodsama hinnaga, sooduskoodi leiad artikli lõpust.

Need klapid on loodud aktiivseks treeninguks õhus ja maal, kuid mitte päris vee all – vihmas küll! Kuna põhirõhk on vastupidavusel ja peas püsimisel, valis Bose korpuse materjaliks kerge ja tugeva plastiku. Disain on lakooniline ja kaasaegne, kuid mitte toretsev. Sõrmed ei leia neilt ühtki karedat pinda ega teravat serva ja kandes varjuvad klapid kenasti peaaegu kogu ulatuses kõrva sisse. Parem ja vasak on mõlemad nupuvabad ning juhtimine toimub välisküljel asuva puutepaneeli abil.

Kui soovid kõige mugavamaid trenniklappe, mis püsivad paigal igas olukorras, siis siin need on. Kuna kõrvade anatoomiline ehitus inimestel varieerub, kuuluvad komplekti kolm erineva suurusega StayHear Max kõrvaotsikute paari, mida omavahel kombineerides leiab hõlpsalt sobiva lahenduse.

Et Bose Sport Earbudsid on loodud ennekõike spordi tegemiseks, siis ei maksa neile pahaks panna aktiivse mürasummutuse puudumist. Ja tegelikult, tõsises trennis on vahel peidus ka ohte ja ümbruses toimuv võiks seega turvalisuse huvides jõuda pisutki kõrvadesse. Sport Earbudsid edastavad heas tasakaalus nii madalaid kui keskmisi ja puudu pole ka kõrgetest. Sound on super! Vokaal täpne ja erinevalt paljudest konkurentidest ei upu Bose sügavasse bassisohu. Aga kui bass on põhiline, vokaal pole oluline, võid vaadata parem mõne teise tootja klapipaari suunas.

Täielik juhtmevabadus toob sageli ohvriks aku kestvuse. Ka Bosel – füüsika vastu lihtsalt ei saa. Vaatamata sellele, teevad Sport Earbudsid kestvuse poolest ära enamikele spordihärgadele. Täis laetud aku spurdib kuni 5 tundi ja säilituskarbis olev lisaaku pakub võhma juurde 2 x 5 tunniks. Kokku seega 15 tundi, mille jooksul võib osaleda või anda päevas üsna mitu trenni. Trennitegijatel ongi hea teada, et juhtmevaba ühendus ulatub kuni 9 meetrini, tähendab, pole vaja, telefon taskus, mööda jõusaali ringi astuda.

Värvivalikus on mustad, Balti sinised (kodune kuulda!) ja kollased klapid.

Sooduskoodiga VÄIKE15 saab mai lõpuni Bose Sport Earbudsid ja Bose Micro Bluetooth kõlari 15% soodsama hinnaga! Kiirusta!

Tantsutreener Monika Tuvi: olen neisse suisa armunud

Varem pole ma kõrvasiseseid klappe väga kasutada saanud, sest need pole püsinud kõrvas või on kõrvad suisa valutama hakanud. Aga Bosed on mugavad, leidsin karbist endale parajad silikoonist otsikud. Mind võib hetkel sarikasutajaks nimetada – käin nendega hästi palju kõndimas, teen trenni ja koristan kodu. Kuna mul kodus väga lugeda ei lasta, kuulan palju Elisa Raamatu äppi. Olen ka jooksnud ja tantsu vihtunud – püsivad kõrvas. Korra üks vupsas välja, aga siis rahmeldasin ikka elu eest. Väga mugavad ja heli on ka mega!