Mart Sanderi neljas õudusfilm „Kuues saladus“ pälvis publiku auhinna ja see anti üle pidulikul vastuvõtul kinos Artis

Foto: Viktor Burkivski
Õhtulehe horoskoobid
13. mai 2022, 12:50

GALERII | Mart Sanderi neljas, esmakordselt rahvusvahelise näitlejate ansambliga sündinud täispikk õudusfilm võitis publiku auhinna

„Kuues saladus" võitis Haapsalu õudus- ja fantaasiafilmide festivalil (HÕFF) publikuauhinna! See on Mart Sanderi neljas, esmakordselt rahvusvahelise näitlejate ansambliga sündinud täispikk mängufilm. Režissöörile anti auhind üle pidulikul vastuvõtul kinos Artis. Filmis tegid kaasa sellised kuulsused nagu Greg de Fleur, Ben Walton-Jones, Triin Lellep, Eha Urbsalu, Max Marq, Mishelle Hayes, Jim Sebastian Sharman ja loomulikult ka Mart Sander isiklikult.

Vaata galeriid!

„Kuues saladus" võitis Haapsalu õudus- ja fantaasiafilmide festivalil (HÕFF) publikuauhinna! See on Mart Sanderi neljas, esmakordselt rahvusvahelise näitlejate ansambliga sündinud täispikk mängufilm. Režissöörile anti auhind üle pidulikul vastuvõtul kinos Artis. Filmis tegid kaasa sellised kuulsused nagu Greg de Fleur, Ben Walton-Jones, Triin Lellep, Eha Urbsalu, Max Marq, Mishelle Hayes, Jim Sebastian Sharman ja loomulikult ka Mart Sander isiklikult. Vaata galeriid!

Mart Sanderi neljas, esmakordselt rahvusvahelise näitlejate ansambliga sündinud täispikk mängufilm „Kuues saladus“ on õudussugemetega krimilugu, mille kohta on öeldud, et see on „Agatha Christie stereoididel“ – nii palju on selles ootamatuid pöördeid. Nagu kõik Sanderi filmid, on ka „Kuues saladus“ tulvil süsimusta komöödiat, inimlikku alatust ja muidugi seksi.

Süngel ööl kohtuvad selgeltnägija juures kaksteist näiliselt võõrast inimest, kellele hiromant lubab veel enne keskööd paljastada kolm sünget saladust. Kuid tapvate saladuste võrk on märksa tihedam, kui selles mõistatuste labürindis ekslevad tegelased võiksid arvata.

Edasi lugemiseks: