Saund

Mida kirjutatakse Stefanist välismeedias? „Vesternihõnguline „Hope“ pakkus eurotümpsule vaheldust.“ (4)

LISA KOMMENTAAR

Tjah13. mai 2022, 21:29
Pole midagi paha öelda. On suht hea viis ja enamusest erinev üpris selge sõnum. Aga kuna meil on nii väike riik, siis üldiselt otsustab lõpuks ikka poliitika võistluse tulemused. Poolakate lugu oli ka hea. Kui saame kuue hulka, oleks väga hea. Kodumaised konkurendid peavad aga elu üle järele mõtlema, et miks üks mees neist ikka üle on.
e.13. mai 2022, 20:19
Hiljuti arutles üks tuntud muusik (Sal-Saller?), et kõik head meloodiakäigud on juba kasutusele võetud. Pole nii, et hakkad ümisema ja äkki tuleb täiesti uus "Sound of silence" välja. Tänaste heliloojate alateadvuses keerleb ammukuuldud viisikatkete kompott. Seepoolest võiks uudislaulude Eurovisiooni küll pensile saata. Ise pakuksin asemele vähetuntud viiside Eurovisiooni. Tõenäoliselt pole Eesti ainus maa, kus XX-saj keskpaigast lõpuni loodi tõeliselt kauneid laule, mida Euroopa laiemalt pole kuulnud. Kus on Läti A.Oit ja K.Kikerpuu (jätame N.Liidus suurelt promotud Paulsi välja)?
Mats13. mai 2022, 13:41
Minu arust lähevad need eurolaulud iga aastaga viletsamaks ja lehvitavad neid vikerkaare värvides lippudega lihtsalt süda läheb pahaks !
Kuulanud ära kogu13. mai 2022, 12:03
selle kompoti, siis paremat lugu kui meie oma seal pole. Võiks olla vabalt võidulugu.