Õhtulehe horoskoobid

ASTROLOOGILINE ANALÜÜS: Madison oli saatuslikul ööl avatud uutele seiklustele, aga siis läksid kaks lammast diskoteeki (4)

LISA KOMMENTAAR

nii tobedat juttu pole kaua lugenud12. mai 2022, 15:37
aspekte võibki loetlema jääda ja sealt võib tuletada mida iganes. Eriti pärast juhtunut. Kus te kõik olite, et sõja maha magasite? Nüüd siis marss siin ja uraan seal. Need planeedid (uraan, pluuto, saurn) liiguvad nii aeglaselt, et nimetatakse põlvkondade planeetideks. Nagu lugesin Sefani kohta ennustust tänasest lehest: finaali saab, aga edasine on juba tema enda teha!!!! Aga finaali saamine pole? Finaali saadavad planeedid, aga siis ujuvad ära? Anna kannatust.
mis see koletu tegu olla võis...?12. mai 2022, 14:06
Ja mis oli see kuritegu mida nad väidetavalt sooritanud on? Ehk peilivad sharlatanid ka selle välja....
Konfliktid suuremad13. mai 2022, 11:21
algavad pisiasjadest.. samas, kui järgmisel päeval on nn tööpäev, siis mida kuradit tehakse hommikul 5 ajal baarides??!! Ja veel jommis peaga! Jääknähtudega osaleda parlamendi töös?! See on pehmelt öeldes! Niisugustel lõvikonservi söönud tegelastel pole kohta tipppoliitikas!
lugeja12. mai 2022, 10:51
Häbi nende pärast. Ise veel Europarlamendi saadikut. Varahommikuni juuakse ja kraakletakse. Hommikul kindlasti neist tööle minejaid polnud. Tagasi kutsuda. Ka riigikogusse pole neil asja. Eestis on häid saadikuid küll, kellega neid asendada.