Inimesed

Toomas Lunge: „Minu alkoholilembus sai alguse aktiivsus- ja tähelepanuhäirest.“ (8)

LISA KOMMENTAAR

Nii pikalt, otsata13. mai 2022, 16:32
Kui sai alkosõltuvusest võitu tänu diagnoosile, miks mitte. Tõeline võit olnuks nn parajaslus. Aga kui seda taset ei valda, siis absoluutne ei on vältimatu. Mulle küll külm õlu meeldib ja viskigi. Tõsi, ära kukkumisi jätkub, kuid vabadus otsast alata maksab ka midagi. Kuniks elu.
Peen värk12. mai 2022, 10:20
Et siis põhjalik keskendumine on ATH? Kas seda ütles talle see lõbus psühhiaater? Nojah, ühesõnaga, kui te ei taha diagnoosi saada, keskenduge natuke, nii muuseas. Kahju, et kõik teadlased, kunstnikud, kirjanikud, lendurid jne põevad ATH- d, sest nemad ju keskenduvad kogu hingest. No nii pop on olla, kui sa oled kas koolikiusatu, koroonat põdenu, ATH omaja, psühholoogiliselt õnnetu, siis saab olla seltskonnatäht!
e.12. mai 2022, 10:07
"Võin vabalt käia seltskonnas, aga naps ei paelu enam. See on läbitud etapp ja see mind enam ei koti." - Mõistlik olnuks toda 'läbitud etappi' mitte alustadagi. Kahjuks kuulusid alkohol ja nikotiin 1970-tel kohustuslikult 'mehistumise' juurde. Kõrvalt vaadates mõjus see masendavalt, sest mehistujate iseloom jäi ju tegelikult samaks, vaid üks kulukas, aega ja tervist rikkuv sõltuvus saadi juurde. PS. Nali ja sõbralik meel on õnneks tasuta. Neist võiks piisata.
Urmas12. mai 2022, 07:34
"Nüüd, kus Toomasel diagnoos teada, on ta sõnul sellega ka kergem elada." Vau, lase aga endale diagnoos panna ja elu nagu lill. Peaks endale PLS(polkovniku lese sündroom) panema ja elu läheb veel kergemaks kui Toomasel. PLS-ga diagnoosidest endale juba puudust ei tohiks tulla. Muidu kurat mõtle ja mõtle, et mis mul on viga . PLS diagnoosiga on hea asi veel see, et arstide peale ei ole vaja raha raisata, saan ennast ise diagnoositud.
12. mai 2022, 07:02
Sisu ei vastanud kommenteerimise reeglitele
Muusor12. mai 2022, 09:15
Kaitsepolitsei peaks tegelema sinusuguse rämpsuga!
ei ole üksi ükski pudel12. mai 2022, 00:02
No vot siis! Ja mina arvasin, et Lunge on üks vähestest meestest meelelahutus-/meediamail, kel pole alkoholiprobleemidega pistmist...
Oswald12. mai 2022, 06:46
Artikli kohta ütleksin, et noh, jutuks hea küll... Eelpool kommenteerijale ütlen, et kui mees sai varem juua ilma probleemideta siis praegu on tal juba seitse aastat alkoholiprobleem - ta ei saa mingil põhjusel enam napsitada. Alkoholiprobleemid tekivad siis kui inimene ei saa tervislikel põhjustel, raha puudusel või siis veendumuste tõttu enam alkoholi tarvitada. Niisugusel inimesel on tõsine alkoholiprobleem.
asd15. mai 2022, 00:16
Alkoholiprobleemil ja tegelikul probleemil on suur erinevus. Kes ADHD-ga natukesegi kursis, see teab.