„Puuduta mind“ saatekülaline Dali Getter Karat ning saatejuhid Anu Saagim ja Mai-Liis Kivistik

Video: Brandon Teder
Inimesed
30. mai 2022, 09:16

„PUUDUTA MIND“ 233. SAADE | Õnneuurijad ütlevad, et õnn on nagu lihas, mida saab treenida

Igal nädalal kostitame sind põneva veebisaatega „Puuduta mind“, kus külalisteks on nõiad, šamaanid, ravitsejad, ufoloogid, haldjad, elukunstnikud, teadlased, koolitajad, hüpnotisöörid ja paljud teised põnevad persoonid. Loodusterapeut Mai-Liis Kivistiku ja Õhtulehe veebi loovjuhi Anu Saagimi seekordseks külaliseks on õnnekoolitaja Dali Getter Karat, kelle missiooniks on inspireerida inimesi elama kire ja julgusega, õpetada teadlikku manifesteerimist ning tuua õnnelikkus massidesse.

Vaata videot!

Igal nädalal kostitame sind põneva veebisaatega „Puuduta mind“, kus külalisteks on nõiad, šamaanid, ravitsejad, ufoloogid, haldjad, elukunstnikud, teadlased, koolitajad, hüpnotisöörid ja paljud teised põnevad persoonid. Loodusterapeut Mai-Liis Kivistiku ja Õhtulehe veebi loovjuhi Anu Saagimi seekordseks külaliseks on õnnekoolitaja Dali Getter Karat, kelle missiooniks on inspireerida inimesi elama kire ja julgusega, õpetada teadlikku manifesteerimist ning tuua õnnelikkus massidesse.Vaata videot!

„Usun siiralt, et õnn on otsus ning püsiv õnnelikkus algab seespidiselt,“ on Dali veendunud. „Siiski tuleb õnnelik olemist harjutada, et see muutuks uueks normaalsuseks.“

Kes sa oled ja kust tuled Dali?

Edasi lugemiseks:

Osta üks artikkel

Ühe artikli lugemisõigus
3.99