„Puuduta mind“ - külaline Ingrid Joya Tsirel; saatejuhid Anu Saagim; Dali Getter Karat

Puuduta mind
22. mai 2022, 10:36

Enesearenguterapeut jagab väärt nõu omadega puntrasse jooksnud inimestele

„PUUDUTA MIND“ 232. SAADE | Ingrid Joya Tsirel: „Ma lihtsalt ei seksi, muus osas mul on väga hästi,“ on tavaline jutt minu vastuvõtul (4)

Igal nädalal kostitame sind põneva veebisaatega „Puuduta mind“, kus külalisteks on nõiad, šamaanid, ravitsejad, ufoloogid, haldjad, elukunstnikud, teadlased, koolitajad, hüpnotisöörid ja paljud teised põnevad persoonid. Õnnekoolitaja Dali Getter Karati ja Õhtulehe veebi loovjuhi Anu Saagimi seekordseteks külaliseks on inspiratsioonikoolitaja ja eneseareguterapeut Ingrid Joya Tsirel.

„Minu juurde tuli vastuvõtule hiljuti üks noor ärimees, kes oli pealtnäha heas vormis ja elugi näis tal tore, aga oli vaid üks mure, nimelt tervis korrast ära,“ räägib Ingrid Joya huvitava loo. „Mees oli läbi käinud kõik maailma arstid, toitumusnõustajad ja posijad, aga süüa ei saa, sest midagi sees ei püsi, ühesõnaga täiesti jama majas. Tuligi minu juurde jutuga, et tee mind korda. Andsin talle mõned toredad nõuanded, aga kui hakkasin asjasse põhjalikumalt süüvima, et mis siis tema elus päriselt toimub või mida ta mõtleb, siis see 30ndates noor ärimees viskas end vastuvõtu tooli vibusse…

Kujutage ette, viskas ennast silda ja hakkas lihtsalt jonnima!“

Edasi lugemiseks: