Inimesed
23. oktoober 2022, 22:10

Tiktokker trannot ehk Ranno Tamm tegi saates „Ma näen su häält“ meeldejääva esinemise, üllatades oma suurepärase häälega nii kohtunikke kui televaatajaid. Taasavaldame videoloo, mis ilmus esmakordselt Õhtulehes 11.05.2022.

ÕL VIDEO | KUULUS TIKTOKIS | Mahehäälne laulumees Ranno Tamm: kultuuritöötajate miinimumpalk on väga hea palk! (1)

Kuigi tiktokkereid oma mõnusa häälega võluva trannoti ehk Ranno Tamme (25) süda on võetud, siis rabavad daamid teda ikka ja jälle oma otsekoheste väljaütlemistega. „Üks naine kommenteeris: „Tee mulle nii, et ma ei saaks enam kõndida“,“ kirjeldab noormees südamest naerdes.

Põlvamaalt Ahjalt pärit Rannot on kogu elu ümbritsenud noodid. Väikese maakoha vastikud koolikiusajad üritasid küll väikest Rannot tema teelt sügavale rappa suruda, kuid see neil ei õnnestunud. „Maakoolid on ikkagi teisest tõust võrreldes linnakoolidega. Sel ajal eriti. Kuidas ma ütlen… Lapsed saavad olla ikka väga kohutavad üksteise vastu. Ahjal oli see tõesti uskumatu. Kokkuvõttes muutis see mind tugevaks inimeseks, aga mäletan aegu, kus ma ikka igal nädalal nutsin koolis, sest kiusati. Sain aga aru, et kiusajatele tuleb vastu anda,“ meenutab noormees valusaid koolipäevi.

Nüüd on temast aga sirgunud mees, kes hullutab sotsiaalmeedias noori oma imeilusa lauluhäälega.

Edasi lugemiseks: