Mika Keräineni raamatu „Minu Karjala“ esitlus Viru keskuse Rahva Raamatus

Inimesed
6. mai 2022, 19:05

ÕL TV | Kõige tundmatum edukas Soome kirjanik Eestis esitles oma uut raamatut, mis räägib suguvõsast, kelle metsatalust pool jäi Venemaale (2)

Reedel 6.mail toimus Rahva Raamatus armastatud lastekirjaniku ja luulesepa Mika Keräneni raamatu „Minu Karjala“ esitlus. See raamat räägib lapsest, kes kõndis rõõmsalt mustikametsas ja imetles mesimurakat. „See raamat räägib ka ühest suguvõsast, kelle metsatalust pool jäi Venemaale,“ lisab raamatu autor.

Vaata videot!

Reedel 6.mail toimus Rahva Raamatus armastatud lastekirjaniku ja luulesepa Mika Keräneni raamatu „Minu Karjala“ esitlus. See raamat räägib lapsest, kes kõndis rõõmsalt mustikametsas ja imetles mesimurakat. „See raamat räägib ka ühest suguvõsast, kelle metsatalust pool jäi Venemaale,“ lisab raamatu autor.Vaata videot!

„See raamat räägib ühest suguvõsast, kelle metsatalust pool jäi Venemaale,“ seletab raamatu autor. „See raamat räägib noorest poisist, kes kolis pealinnast maale ja hakkas kõnelema mie, sie, hiä, myö, työ, hyö. See raamat räägib julgusest olla teistmoodi, julgusest olla külahull. See raamat räägib spordiklubist, mille nimi on Kiteen Kisa-Toverit. See raamat räägib ürgmetsadest ja Kalevala laulumaadest. See on lugu minu Karjalast.“

Mika Keräineni raamatu „Minu Karjala“ esitlus Viru keskuse Rahva Raamatus

Edasi lugemiseks:

Osta üks artikkel

Ühe artikli lugemisõigus
3.99