„Hommikusöök staariga“ restoranis Loulou; saatekülaline Stefan; saatejuht Anu Saagim; restorani juhataja Valeria Tšistova

Inimesed
4. mai 2022, 07:46

„HOMMIKUSÖÖK STAARIGA“ | Stefan võttis Torinosse kaasa ühe väga erilise eseme

Päev enne Eurovisionile sõitu, oli minu hommikusöögi kaaslaseks Eesti Laul 2022 võitja Stefan. Päikeseline Armeenia poiss, kes on üles kasvanud väikeses Viljandi linnas. Head ja paremat mekkisime imearmsas Loulou restoranis, mis asub Porto Franco keskuses Tallinnas.

Rääkisime Stefaniga elust Viljandis, kus ta veetis lapsepõlve ja kooliaja. Uurisin, mille poolest on eestlaseed ja armeenlased erinevad ja kui lihtne või keeruline oli rosinasilmsel poisil väikelinnas hakkama saada? Miks panid vanemad neid õe Stefaniaga just muusikat õppima? Kui sile või konarlik on olnud tema jaoks meelelahutaja teekond. Kas noormees võiks kunagi astuda isa jälgedes ja püsti panna Armeenia restorani?

Vaata meeleolukat videointervjuud!

Päev enne Eurovisionile sõitu, oli minu hommikusöögi kaaslaseks Eesti Laul 2022 võitja Stefan. Päikeseline Armeenia poiss, kes on üles kasvanud väikeses Viljandi linnas. Head ja paremat mekkisime imearmsas Loulou restoranis, mis asub Porto Franco keskuses Tallinnas.Rääkisime Stefaniga elust Viljandis, kus ta veetis lapsepõlve ja kooliaja. Uurisin, mille poolest on eestlaseed ja armeenlased erinevad ja kui lihtne või keeruline oli rosinasilmsel poisil väikelinnas hakkama saada? Miks panid vanemad neid õe Stefaniaga just muusikat õppima? Kui sile või konarlik on olnud tema jaoks meelelahutaja teekond. Kas noormees võiks kunagi astuda isa jälgedes ja püsti panna Armeenia restorani?Vaata meeleolukat videointervjuud!

Stefan Airapetjan (24) esitajanimega Stefan astus esimest korda avalikkuse ette aastal 2011, kui osales ETV laste laulukonkursil „Laulukarusell“, kus jõudis ka finaali. Tema juhendaja ja vokaalpedagoog oli aastaid Hedi-Kai Pai.

Konkursil Eesti Laul osales ta bändiga Vajé esmakordselt 2018. aastal ning pälvis lauluga „Laura (Walk with Me)“ kolmanda koha. Samuti osales ta lauluvõistlusel Eesti Laul 2019, kus sai lauluga „Without You“ kolmanda koha, ning Eesti Laul 2020, kus saavutas seitsmenda koha.

Edasi lugemiseks:

Osta üks artikkel

Ühe artikli lugemisõigus
3.99