Õhtulehe horoskoobid

ÕL TV | „VESTLUSED URBIGA“ | Tarmo Urb: „Kuidas maailma päästa? Kaotage raha ära!“ (9)

LISA KOMMENTAAR

Kaotage ära USD või Euro3. mai 2022, 13:33
Need võiksid olla üks raha! Kurss on neil juba peaaegu 1:1.
julm3. mai 2022, 12:47
Midagi ta kindlasti teab ja oskab, aga selline fa-fa iseendale kohati vasturääkiv jutt jätab mulje lihtsalt väga enesekindlast ja edevast targutajast.
jälle siinkandis näha...3. mai 2022, 13:29
Mida ta siit Eestist otsib? Elagu LAs maantee muldkehas koopas.
Melomaan3. mai 2022, 04:42
Meeldiv isiksus, jutt on küll odav, aga kindlasti makstakse hästi. Maailm on lai ja raha jätkub.
Piinlik3. mai 2022, 00:45
Piinlik on seda”intervjuud”vaadata. Nii loll jutt. Kunagi 80 lõpul tundus ta põnev mees olema aga nüüd… masendav ja kurb.
tähelepanelik2. mai 2022, 18:51
Urb ütles, et kaotage raha ära. Aga ei ela ise nagu "õpetab". Sest hiljem selgus, et "kui "tervendama" hakkab, siis alles selle järel, kui on selleks palgatud." Agressiivne, vormist väljas ja poolkibestunud mees, tase pole ta kindlasti mitte. Kahju Presnalist, kes viisakalt noogutades endale sellist udu ajada lasi.
et arengumaailma riike ja Hiinat moosida2. mai 2022, 18:26
väidab venemaa, et just sellega ta tegelebki - dollari põhjalaskmisega, maailma majanduse ümberkorraldamisega ja ukraina operatsioon on selle juures vaid väike kõrvalteema. Muidugi oleks ilus, kui arengumaadest kaoks vaesus ja nälg, maailm demilitariseeruks, - mõelda vaid, mis nende vahenditega kõike teha annaks, mis tapariistade peale kulub. Aga kahjuks - isegi kui pärast tuumasõda langeme kiviaega tagasi, tuleb naaberkoopa isane ühel kenal päeval nuiaga oma õigusi nõudma. Ahnus on inimese edasiviivamaid jõude.
mahakäinud elumees2. mai 2022, 14:37
See on näide kui inimene ei oma kohustusi, vastutust. Jääbki vaid lapsik targutamine. Meedia vajab friike ja ektsentrikuid, et lolli teksti leida.
Trik2. mai 2022, 13:27
Suur mees aga ajab nii rumalat juttu. Maailma mõistes rikkad nyyd kyll ei myy oma emalt ja isalt saadud metsa, et osta bemmile uusi kumme. Ta kõneleb mingitest eesti rullnokkadest kes moodustavad maailma rikaste seast ikka väga madala protsendi. Wise asutaja Käärman, LHV asutaja Lõhmus, Sõõrmuaa Eestis. Välismaa rikkureid ei hakka nimetama, kõik annavad yhikosnnale midagi. Urb on 90dates kinni ja mõtleb nii piiratult, et piinlik lausa.