Inimesed

Reet Linna kritiseerib Anne Veski vaikust sõja teemal: fännid Venemaal tuleb ära unustada, sest ükski eestlane pole sinna veel niipea oodatud (88)

LISA KOMMENTAAR

Kertu13. mai 2022, 21:46
Kas Reet Linna ei peaks mitte Anne Veski ees avalikult vabandama, nagu ta avalikult survestas Anne Veskit. Annel oli niigi raske ja eeltööd tegemata paiskas meediasse oma arvamuse.
Õhtulehele ja Reet Linnale.:8. mai 2022, 13:42
Te ründasite Annet ajal kui tema abikaasa oli raskelt haigena suremas. Kas teil endal jätkuks sellises olukorras soovi suhelda meediaga sõja teemal ja avaldada oma arvamust? Usun, et mitte, kuna kalli lähedase kõrval ehk viimaseid päevi või tunde viibimine on sel hetkel tähtsam poliitilist seiskohta väljendavast avaldusest. Ehk olete ise kunagi sarnases olukorras ja tunnete omal nahal, mida Annele korraldasite!
kaks artiklit kõrvuti - räägib rohkem kui ...2. mai 2022, 09:47
Mina Reedana lahkuks ajakirjandusest ja oleksin tasa-tasa, aga seda ta olla ei oska. Häbi oleks, aga kõigil polegi seda tunnet antud.
uue aja kombed1. mai 2022, 15:17
Kui meie kasvatamatusega hiilgavad ajakirjanikuhakatised käivad kommentaare küsimas sama ilkuvalt nagu ennemini Savisaarelt, siis normaalne inimene tõepoolest keeldub neile vastamast. Aga moodsaks tühistamiskampaaniaks jätkub juba alust küll!?
Vaimuvaene vastab30. aprill 2022, 16:01
Anne Veski ei saanud Putinilt ordenit, vaid Medvedjevilt. Arnold Rüütel ei ole Putinilt ordenit saanud, vaid ta oli ka endine kommu, nagu me kõik, praegune noorem põlvkond ei tea seda ja siis Eesti Vabariigi president.
maamees30. aprill 2022, 13:14
No aga Anne võiks vähemalt öelda,et ei kommenteeri.
televaataja30. aprill 2022, 12:03
Reet on Eestis kõige tähtsama suguseltsi omanik, sest selle sugupuud imetlevad Prillitoosi vaatajad juba mitu aastat igal pühapäeval. Oleks ehk aeg nüüd kõigilt sellel esindatuilt avameelset arvamust küsida.
Reedale veel üks tööots29. aprill 2022, 23:48
Mine küsi Kersti KaljuIaidilt ka !Tolle arvamust ma ka kuulnud pole.
Kurb lugeda29. aprill 2022, 20:35
Uskumatult palju on meie keskel ikka veel nõukogude inimesi ehk vatnike kummardajaid!
Vastupidi30. aprill 2022, 13:53
Uskumatult palju on nn teisteelu elajad! Ei imesta üldse, et 39 aastal me nõukogude liidule ehk venemaale nii kerge saak olime!
Aira29. aprill 2022, 16:26
On äärmiselt kahetsusväärne, et eakas proua Linna on oma lastetoast kaasa võtmata jätnud elementaarse viisakuse, lugupidamise ja arusaama teiste inimeste õigusest sõnavabadusele või vaikimisele. Küll Anne Veski seda teebki kui vaja, aga miks ta peaks seda meedias välja hõikama? Ons ta kaitseminister, erakonna esimees või energiaettevõtte juht, kelle meelsusest sõltuvad riikidevahelised toimimised? Naeruväärne nõue Reet Linna poolt. Jah, loodan ja usun, et Anne Veski ei kiida eal heaks sõda ega sellega kaasnevaid õudusi, aga ma ei arva, et selles peaks avalikkust veenma. Jätkem nõiajaht!
mudaloopimine...29. aprill 2022, 15:01
Reet Linna on võtnud Anne Veskilt tõe väljapressimise oma südameasjaks? Huvitav, milles see põhjus võiks olla - kadedus ehk? Miks peavad kõik oma arvamust avalikult kuulutama, olgu see siis milline tahes? Ei usu, et Anne Veski või isegi Reet Linna isiklikud seisukohad maailmas toimuvast oleksid üldse olulised.
Lihtsameelne.29. aprill 2022, 17:34
Kas ikka pole aru saanud, et alates liitumisest NATO ja EL-ga, pole Eestil küünemusta võrragi iseseisvust. Kõik meie erakondade liidrid on käinud korduvalt Washingtonis allkirjastamas pretsedenditut alluvust sealsete peremeeste ülimlikkusele ja nende sõjaväebaaside ja sõjaväekontingendi paigutamise autonoomsusele ja ülimuslikkusele Eesti suhtes.
Sk29. aprill 2022, 14:43
Veski puhul on sissetulek ja oma rahakott tähtsam kui miski muu. Ju loodab veel venemaale esinema pääseda.
Veski ei käi Linnat sõimamas29. aprill 2022, 15:21
sama Linnade pihta, paljudes eurorahastustega saadetes .riigiasutses lõhnab justkui korruptsioon?
Tiina29. aprill 2022, 13:59
Nõuka ajal said paljud eesrindlikud lüpsjad, traktoristid ka medaleid ja diplomeid. Olid Nõukogude Eesti tööeesrindlased. Diplomitel ka olid sirp ja vasar ja medalitel nõokogude sümboolika. Mida siis nüüd nende inimestega teha, kellel veel kodudes need autasud alles on ja nende inimestega, kes veel elus on .Praeguse seisuga on nad riigi reeturid. Medalid, diplomid tuleb hävitada, ära võtta, mis sest, et need pole sõjaga seotud. Mõnitame nüüd neid inimesi nende elutöö eest. Sama tehakae ka praegu Anne Veskiga.
Küsimus on pigem selles29. aprill 2022, 14:37
mida selliste tiinadega peale hakata. Kindlasti on need sinu poolt nimetatud tegelased selgelt vatnikute sõja hukka mõistnud. Vastupidiselt sinule ja veel mõni anne ka. Kindlasti on teil tulevikus jätkuvalt suur kuulajaskond Sillamäel, kas mujal ka, nähtavasti mitte! Isegi mitte Narvas.
Lea29. aprill 2022, 13:50
Ei ole veel Arnold Rüütlit ka küsitletud. Kas unustasite ära?
Vaimuvaesele29. aprill 2022, 14:38
Kas Arnold sai ka Putinilt ordeni?
Ei saa aru29. aprill 2022, 13:15
Milleks provotseerida.. iga inimene ise teab, millal ja kas üldse avaldab oma arvamust! Ma võiks ka küsida ja seda 150x, miks ikka Ivost lahutasid, aga ei tee seda, sest mul sellest poogen!
29. aprill 2022, 11:59
Sisu ei vastanud kommenteerimise reeglitele
miks ta peaks üldse tahtmagi enam esineda?29. aprill 2022, 12:04
Kuule, inimene on PENSIONÄR ! Läheb ja puhkab palmi all, mille hea pärast ta peaks sandikopikate eest mööda maakultuurimajasid ratsutama?
To Kurb29. aprill 2022, 12:29
Anne pole ju sõnades väljendanud toetust Venemaale, et juba minnakse teda tühistama. Ma ei leia, et kampaania korras arvamuse avaldamisele sundimine on õige käitumine - "kui sa ei ole meie poolt, siis oled meie vastu" - selle ideoloogilise loosungi järgi on tegutsenud vene bolševikud, saksa natsimeelsed, praegused putinlased. Miks peab samale tasemele laskuma?
Kuule!29. aprill 2022, 13:15
Kelle asi see on, mida Anne sõjast arvab, Eestis on tuhandeid inimesi, kes seotud Venemaaga ja nende kodanikega-rivistame nad kõik üles ve!
maamees29. aprill 2022, 11:26
Mina arvan,et Anne peaks austusest eestlaste,ukrainlaste ja venelaste ees ikka ka mingi seisukoha võtma-ei saa ainult vaikida,ise suur staar.
maamehele14. juuni 2022, 19:17
Minge hoidke Reet Linna kätt, teil ju ühesugune seisukoht tähtsates asjades. Iseasi, kas see meeldiv teistele on.
nõme tänitus!29. aprill 2022, 11:20
reet lugegu siit kõrvalt Katrin Pautsi arutlust. ehk jõuab midagi ka tema must-valge nõtlemiseni
karud ei saa aru29. aprill 2022, 16:07
kui see mõte temani jõuab?
Urmas29. aprill 2022, 10:55
Vanaeidelik tänitamine, mina ütleksin go to hell, et mitte maakeeles ropendada.
Kai29. aprill 2022, 10:09
Need noored, kes läheksid Reedaga rindele mingu, Anne Veski poolt oleks poole suurem kamp minemas, kes mäletavad reaalselt elu okupeeritud Eestis. Läheksid ka Järvi ja Pärt, ärge murtesege.
Katjušale29. aprill 2022, 12:02
Võrrelda annuškat Pärdi või Järviga, see nõuab ikk tohutut kujutlusvõimet. Olen kindel, et Pärt ja Järvi jäävad ikka pigem Eestit kaitsma!
Elsa29. aprill 2022, 09:58
Tehke siis kõigist tolle aja inimestest lauljatest, näitlejatest ja muust rahvast kes Venemaaga mingilgi moel suhtlesid nimekiri ja küsige kõigilt, mida sõjast arvavad. Muu rahva, mitte kuulsuste nimed uurige välja, kes suhtlesid, tollane KGB oleks sellega küll hakkama saanud. Tehke kohe exeli tabel ja avaldage ajalehes, sots. meedias jne. Siis ehk saab lõpuks rahu.
Sõja ajal peab kõik selge olema29. aprill 2022, 12:06
elsa, küsimus oli ordenis ja meelsuses. Mis selles siis imelikku, et inimesed küsivad sõja olukorras, keda toetad!? Ei maksa unustada, et Ukrainas võideldakse ka Eesti iseseisvuse eest!
Elsa29. aprill 2022, 09:53
Miks te Anne kallal kogu aeg jaurate, ükski täie mõistuse juures olev inimene ei poolda sõda. Kui nõuate temalt aru, siis palun nõudke ka Tõnis Mäelt, ansamblilt Laine jne. Ajalugu ei saa tagasi pöörata. Me olime kõik pioneerid, komsomolis jne. Kas praegune 50 .aastaste ja vanemate põlvkond peab siis nüüd endalt elu võtma, et selline " pommitamine " käib. Kas oleme süüdi, et ei saanud Soome ega Rootsi või kuskile mujale esinema nagu praegune noor põlvkond saab.
Must-valge29. aprill 2022, 09:37
Elutark inimene oleks kasutanud võimalust vait olla või siis rohkem sõnu valida. Tegelikult võinuks lugupeetud diivagi valitud sõnadega midagi oma suhtumisest Vene asja kohta väljendada, et armastatud arvamusliidrid nagu "õiged" kunagi omale vastu rindu ei prõmmiks ja ei üritaks teisele "vale" inimese templit otsa ette lüüa. Aga küllap esimest võimalust diiva kasutaski ka vaevalt teda taoline plõksimine suurt kõigutab.
räägib ja kritiseerib naine,kes..29. aprill 2022, 09:34
ei möödu päevagi,kui see pere riigi tv-s ei figureeri.Kas see juba pole korruptsioon,kui riigi raha alailma ühte taskusse voolab
vastavalt vajadusele29. aprill 2022, 09:32
kritiseerijad on esimesed ,kes uue võimu ajaks jälle värvi muudaksid
Jah29. aprill 2022, 09:25
Praegu on hull olukord see, et ostja poes ei tea, milliste toitude ja toodete puhul on rahastatud laskmise ostmist Ukrainas. Kui on kasutatud vene kütust või gaasi kasvõi kauba veoks, ostab ostja Venemaale pomme ja laskemoona ja osaleb laskmises. Tuleks nõuda, et kaupadel oleks märge juures, kus on Vene rahad küljes, et oleks valik, mida osta ja mida mitte. Kritiseeri keda tahes, aga sul ei ole õigust poes ostes osta laskmist Ukrainas. Seda peaks praegu nõudma täiel häälel. Ja mis äritegevus käib Tallinna lahes????? Miks ei nõuta valjuhäälselt, et lõpeks enda rahadega Venemaa sõjas osalemine.
Lugeja29. aprill 2022, 09:21
Asi hakkab võtma ebanormaalsuse mõõte! Inimesed, tulge mõistusele!!!!! Igaühel on oma arvamus, miks peab seda siis kõva häälega kuulutama? Ja kui ei kuuluta, siis tembeldatakse äraandjaks? Sõja vastu on iga täie mõistusega inimene. See on ju selge! Olgu selle algatajaks Hitler, Putin, Merkel või Karis või kes iganes teine või kolmas! Ja mis puutuvad siia kunagi saadud auhinnad? Eestis on pea iga kolmas perekond seotud Venemaaga. Kas siis peab oma sugulastest lahti ütlema????? Identiteeti ei saa osta ega müüa, see kes oled see oled ja jääd kuni surmani!
kadeduse uss29. aprill 2022, 09:35
kiki29. aprill 2022, 13:15
kus sa tead, et ta on sõka vastu, on seda öelnud kuskil või? Võibolla arvab, et "erioperatsioon"
loodus lahendab asju ise29. aprill 2022, 09:16
Putini pärast ei ole mõtet põdeda.
noh, Reet, said jälle pildile?29. aprill 2022, 09:08
Kas nüüd sead Anne akna alla varitsuse? Kuniks Anne ütleb seda, mida Reet ette kirjutab. Madal, Reet, madal.
Tšuhna29. aprill 2022, 08:55
Annekese poolt on vastus antud. Mida siin enam torkida.
Arumaeisaa29. aprill 2022, 06:40
On siis nii raske küsimusele oma vastus anda!? Vale koht staaritsemiseks.
kui antakse vastus29. aprill 2022, 09:10
küsib Reet: aga miks? Et kui loeb ettekirjutatud teksti ette, on OK? Elinalt see välja väänati, aga mis sest tolku!
Äärmiselt huvitav29. aprill 2022, 00:59
Kui Reet võtab voli teist lauljat avalikult kritiseerida,siis minu arvamuskommentaar kustutati.Kas üks võib ja teine kohe mitte ei või.
Krisha29. aprill 2022, 06:25
Ma ei saa aru, miks Õhtuleht JÄRJEPIDEVALT minu kommentaare kustutab. See on diskrimineerimine!!
Kala29. aprill 2022, 00:23
Järvi ja Pärt pole ka minu teada midagi öelnud, Pärt on endiselt vene kiriku koguduses, kelle Jumal Putini söda önnistas Kirilli palve kaudu. Järvi oli ju Moskvas tööl söjaroimarite palgal. Tuletame meelde, et Ukraina-Vene söda käib juba 8 aastat, kuid "Eesti muusikud" (ja ka enamus poliitikuid) pole sellest vist veel aru saanud...
Maamiis29. aprill 2022, 08:13
Pärt minuteada ei ole Moskva patriarhaadile alluvas koguduses ju !
Alice29. aprill 2022, 08:28
Pärt ütles nii märtsi alguses: https://www.postimees.ee/7471256/arvo-part-ukraina-inimestele-andke-meile-andeks
Hops28. aprill 2022, 23:38
Reet on aus. Julgeb arvamust avaldada. Läbi selle sõnumi ütleb Reet, et surevad lapsed, pered ja tapjaks on Venemaa. Tal on julgust ütelda südamega. Täna julgen arvata, et Reedaga mina läheksin luurele. Aga kellegiga veel? Kahtlen tõsiselt. Aga kui tuleb Venemaa Eestisse- hoiame ka suu kinni nagu paljud nüüd ja teenime vapralt röövleid ja anastajaid edasi, ikka selleks, et enda särk on ihule ligemal. Avaliku elu tegelastel on kohustus avalikult arvamust avaldada ja juba sellepärast , et rahvas neid armastab. Nemad peavadki olema rahva südametunnistus.
Paul29. aprill 2022, 08:22
Saa kõigepealt avaliku elu tegelaseks kas või oma auulis, siis hakka ette kirjutama, kes mida tegema peab. Võrdleks, palju on maailmas inimesi, kes tunnevad Reeta ja palju on inimesi kes tunnevad Annet. Igal inimesel peab olema valikuvabadus ja rinnale tagumine, nagu elu näidanud on, ei pruugi alati olla patriotism.
to Paul29. aprill 2022, 09:17
Vaikimine tähendab nõusolekut ju mitte neutraalsust. Nõusolek vägistamiste ja genotsiidiga selleks et venemaal populaarsust hoida? või seda aru on liiga natuke, et maailmas toimuvast aru saada? See, et maailmas teab rohkem inimesi Annet kui Reeta annab sinu arust talle õiguse Venemaa elajaid õigustada?
appike29. aprill 2022, 09:41
Väärikas eas inimese otsekohene ausus on kui lapse suu, aga eks vanainimene muutubki lõpuks lapseks.
Auuli kuulsus Paul29. aprill 2022, 14:54
Oota, mis auulist sa paulike oled, kas Kükametsast!?
Paul29. aprill 2022, 23:31
see ei ole iga odratolguse küsida, kust auulist ma pärit olen. Kas said konnasilma pihta, et kiiksuma hakkasid? Vabandan, et nii hilja vastan, sest erinevalt lnnavurledest, ei ole maainiomestel aega kogu päev internetis teisi elama õpetamas olla..
Arvi28. aprill 2022, 22:50
Anne on aus naine ja teab mida teeb. Ta ei ole käpiknukk.
Krisha29. aprill 2022, 08:13
Kas sa toetad Venemaad selles sõjas?
Reet Linna peaks nõudma28. aprill 2022, 22:11
Ukraina, Ameerika jt Läänekoalitsiooni , ka Eesti oligarhide vara natsionaliseerimiset palgavaeste ja ravikindlustamata inimeste elu parandamiseks. Sest suures osas on nende oligarhide jõukuse aluseks ülikasumid relvade smugeldamisest maksumaksjate rahade eest. Rääkimata paljudest teistest korruptsiooni ja kuritegude juhtudest.
naeran28. aprill 2022, 23:54
Nimeta mõni Eesti oligarh! :-D
Meel28. aprill 2022, 21:55
Kuulsate inimeste öeldu jõuab paljudeni vastandina meile, kes me siin kommenteerime. Ja nad mõjutavad oma tõekspidamistega paljude inimeste elu. Kui inimesel ei ole sellel teemal midagi öelda, et Ukrainas on sõda ja seal sooritatakse kõikmõeldavaid kuritegusid, eriti, kui selle kohta küsitakse, siis on see ju väga kõnekas. Ja kurb.
Kas tead, kes28. aprill 2022, 22:17
sooritavad ja kes ei soorita?
Juula28. aprill 2022, 20:47
Miks ainult Veski? Kõik ,kes on Nõukogude Liidus ja Venemaal käinud, autasusid ja tunnustust saanud , omavad seal sõpru või hingesugulasi, alates riigitegelastest ja ärimeestest kuni koristajateni välja, rivistuge ja andke aru !
Vanaema . . .28. aprill 2022, 20:35
eestlase kõige magusam söök on teine eestlane . . . ja viisakust ei olegi, siis on normaalne, kui noored üksteist kiusavad . . . .
sõna sekka28. aprill 2022, 20:30
Ons siis lahti läinud n.ö. tiitlivõistlus selle nimel , kes suudab kõige tugevamini sõimata neid , kes on jäänud Ukraina teemadel neutraalseks ? Taas M.O.T.T. = eestlase kõige suurem vaenlane on teine eestlane. Abi vaja !!
Iga kobrulehe all on oma putinist!29. aprill 2022, 08:27
Neutraalne tegelane on see kes toetab vatnike aga ta on nii hale, et ei julge seda välja näidata!
Päris hirmutav28. aprill 2022, 20:28
Jube tädi see linna, nagu klassikiusaja. Avaliku elu tegelase staatus ei kohusta Veskit igal poliitilisel teemal kõvasti kisama, mis ei tähenda, et tal puuduks seisukoht või et see seisukoht oleks üldsuse omast erinev või halb. Mis nõudja see linna on? Ma pole kuulnud linnat oma seisukohta avaldamas autorollode, ämma kilekottide, portode jms osas, mis ometigi ju riigi kodanikke valusalt puudutab, kas nüüd on siis õigustatud kahtlus, et ta ei mõistagi riigivargust jms hukka? Äkki hapud viinamarjad, üks jõudis tuntust koguda, teine on kohalik konnatiigistaar.
pets28. aprill 2022, 19:28
Reet Linnal pole mingit õigust kamandada et tee suu lahti ja ütle midagi.Palun oia oma suu kinni ja tegele iseendaga.
ee28. aprill 2022, 19:22
Venelaste kaubandus käib nüüd läbi Eesti, see teda ei häiri ,Kajale ei ütle midagi. Tähtis on ainult mida ütled.
Kameeleonid on28. aprill 2022, 19:15
6. palatist välja pääsenud!
Aga Maxima kliendid?28. aprill 2022, 18:29
Reklaamitakse Anne Veski näol...keda siis Maxima toetab?
Iks28. aprill 2022, 18:18
Aga mida arvavad Moskvast laptopid saanud ajakirjanikud? Kas keegi usub, et meie kultuuriinimesed pooldavad sõda?
Kas keegi küsis,28. aprill 2022, 18:03
Reet Linna arvamust Anne käitumuse kohta? Reet on üliagar oma nina tippima ja suud avama küsimustes, mis teda ei puuduta? Eakas proua võiks eakohasemat stiili hoida.
Sõja aeg28. aprill 2022, 18:52
Väga tähtis on teada, kes on kes. Tubli Reet!
Sõja ajale29. aprill 2022, 10:03
Õigus, usume Reet Linnat, küll tema juba teab, kes on kes!
Kas tõesti28. aprill 2022, 17:58
Kodurahu huvises,seepärast vaikibki
Enn28. aprill 2022, 21:26
Kas Pennu hakkab muidu jonnima ja ei võta enam korralikult ussirohtu?
Ekvard Küsib28. aprill 2022, 17:55
Aga mida arvavad Voldemar Kuslap ja Tõnis Mägi ?
mina28. aprill 2022, 17:58
no vat,vaikivad samuti....
ordenonoosits28. aprill 2022, 17:59
Ekvard Küsib-le28. aprill 2022, 21:50
No selle Tõnise peale on venelased seal ammu vihased, sest ta ON mingit sõna kunagi võtnud selle Steven Seakaela asjus...
Saag Käima !28. aprill 2022, 17:51
Hakkab jälle seisukoha küsimine kui inimesel on istekoht mis siis tühistame ära vä ?
mina28. aprill 2022, 17:31
ilmselgelt Anne Veski hoiab oma joont,sest ta on venemaal väga popp ja kuna sai sealt ka ordeni siis ei saa ta ju öelda venelastele,et sõda ukrainas on vale tema arvates.....sel juhul muutuks ta kohe soovimatuks isikuks.aga eks eestlased teevad sel teemal tema suhtes kindlasti omad järeldused....
Enn28. aprill 2022, 17:51
Mees ka ju venelane... Teadagi, kuhupoole Melnitsa kõõritab, peaasi, et Pennule ikka ussirohtu annab. Ja Hillar Kohv ei kao siitpoolt kusagile. Julgust tädil küll ei ole.
Enn28. aprill 2022, 17:51
Mees ka ju venelane... Teadagi, kuhupoole Melnitsa kõõritab, peaasi, et Pennule ikka ussirohtu annab. Ja Hillar Kohv ei kao siitpoolt kusagile. Julgust tädil küll ei ole.
külli28. aprill 2022, 20:09
Kallis karistus kas kellegi hakkab sellest kergem kui Anne ütleb oma arvamust sõja kohta Ukrainas või veneväed lähevad Ukrainast välja ja lõpetavad sõdimise või Putin lõpetab sõja kui Anne rahu ajal saanud ordeni tagastab, Olen veendunud ,et see sõda ei õigust Anne aga ka teised kes sellel teemal oma arvamust ei avalda avalikult.
Njah29. aprill 2022, 11:13
Tähtis reformierakondlane ütles, ee venemaaga tuleb suhteid jätkata. Sama reformierakondlane käis kõigest loetud nädalad enne sõda Moskvas, kuigi sõja puhkemine pidi sellel tasemel juba teada olema. Sama erakond pole võimul oldud 18 aasta jooksul sulgenud vene kooli.
to njah29. aprill 2022, 14:59
ei ole mõnel poetagusel viha piire, et siis reformierakondlane juba teadis, millal sõda algab!