Eesti kuulsaim blogija Mallukas (vasakul) on aastate jooksul võitnud mitmeid blogiauhindu. Viimasel ajal on tema kuulsat blogi tabanud aga tehnilised probleemid, mistõttu on loodud sisu osaliselt kadunud. Fotol vestleb ta Anu Saagimiga.

Foto: Martin Ahven
Inimesed
27. aprill 2022, 12:34

KUI SISULOOJA KAOTAB SISU JA ELUISU! Mari-Leen Albers hoiab peast kinni: kuidas Mallukas sai küll nii vale valiku teha? Aktimodell Rasmus ahastab: olin päevi sügavas masenduses (4)

Möödunud nädalavahetusel teatas Eesti populaarseim kirjaneitsi Mallukas oma fännidele nördinult, et tema kuulsa blogiga on kehvad lood – suur osa postitustest kadus blogiserveri teenusepakkuja apsaka tõttu kui tina tuhka. Blogijad Mari-Leen Albers ja Jane Almers ning ka ise virtuaalseid kaotusi kandnud meelelahutaja Rasmus Klaos arutlevad, mida tähendab sisulooja jaoks, kui tema töö ja vaev ühtäkki õhku haihtub.

„Selline tore lugu siis, et selle serveri, kus mu blogi on, teenusepakkuja kettad ütlesid üles ja mu blogi gone (inglise k.– kadunud) nüüd. Ehk siis tõmban oksa ennast, byeee!“ teatas nördinud Mallukas pühapäeval Facebookis.

Edasi lugemiseks: