Inimesed

„HOMMIKUSÖÖK STAARIGA“

ÕL TV | Anna Levandi: see sõda on praegu valus moment ka meie peres ja arvan, et ma ei ole ainuke (6)

LISA KOMMENTAAR

Robert30. aprill 2022, 09:50
Eks ikka mõistus äratöödeldud, nõukaajal arvasin ma ka nõukalikult, polnud piiridest kunagi välja saanud ja nii on praegu ka vene inimestega Venemaal. Aga aatomisõjaga ähvardades ja toime panemisel, saavad nad ise ka surma, noh pole Venemaad ega Euroopat, jäävadki tasakaalukas Hiina, Aafrika ja Aasia. Kas seda on vaja? Nii asjalik mees oli kunagi Putin ja mis hullus nüüd talle pähe tuli, alustada sõda, vallutada maid, nüüd 21.sajandil? Uskumatu!!
Loomulikult mõistus1. mai 2022, 07:57
äratöödeldud. Nii asjalikud mehed korraldasid verise riigipöörde Ukrainas, tunnistasid osa selle riigi inimestest koloraadodeks ja alustasid nende hävitamist, mis on kestdud kaheksa aastat. Pikki aastaid varustasid teised asjalikud mehed ookeani tagant tapvate relvadega massiivselt arvukat armeed ja instruktorid teevad väljaõpet, et slaavlased üksteist hävitaksid ja relvatöösturid ning nende suuvoodrid EL -t prisket kasumit teeniksid ja Venemaa ka hävitatud saaks. Siberi maavarad panevad süljenäärmed imperialistidel jooksma.
arlet29. aprill 2022, 13:29
no ei ole nõus29. aprill 2022, 11:15
"Nad on nii ära töödeldud" .... aga miks me automaatselt arvame, et meie siin "ei ole ära töödeldud"? Võib-olla oleme rohkemgi "ära töödeldud", kui ealeski arvata oskaksime?
vabamõtlejatele29. aprill 2022, 12:59
kui ajupesu on selline, et muudab inimesed massimõrvade ja rahva oma kodus tapmise vastaseks siis ma saan ainult öelda, et palun veel
tänan!29. aprill 2022, 09:06
no nii aus ja otsekohene ja inimlik intervjuu.tänan!