„Kui teema on vastuolulisem, mõtlen küll, kas viitsin praegu vastukajaga tegeleda või ei. Vahel pole see seda väärt,“ Ütleb Deana Noop.

Foto: Erakogu
Inimesed
22. aprill 2022, 18:21

ÜLE VIIE AASTA AVALIKKUSE EES! Deana Noop: olen aastatega palju õppinud ja tunnen, et olen nüüd palju kogenum ning tõsiseltvõetavam (2)

„Kommentaarid, mis põhinevad kellegi negatiivsel arvamusel ning millel muidu puudub igasugune tõepõhi, mind tavaliselt eriti ei mõjuta,“ räägib Deana Noop, kes juba üle viie aasta on olnud üks populaarsemaid juutuubereid ja sisuloojaid. Aastatega on tartlanna kasvatanud endale paksu naha ja tunneb, et kuigi on selle aja jooksul palju arenenud, on sisimas jäänud samasuguseks

Deana räägib, et tal oli väga mitmekesine lapsepõlv – juba lasteaia kõrvalt pandi ta muusikakooli, trenni, laulma ning teistesse huviringidesse ja selline tihe graafik oli tüdrukul koolitee lõpuni. 13aastasena alustas Deana lisaks modellindusega, mis veelgi vähem vaba aega jättis. „Ausalt öeldes oli vahel raske kõike korraga teha, aga samas see õpetas mulle palju. Õpetas, mis mulle meeldib, milles ma hea olen, kuidas paremaks saada ning samas ka seda, mis ei meeldi ja milles ma naturaalselt hea pole,“ tunnistab ta.

Edasi lugemiseks: