Õhtulehe horoskoobid

Eestis tegutseb grupp rahamaiaid Vene šamaane: räägitakse pöörastest imetegudest, tegelikkuses lüpstakse inimestelt raha (11)

LISA KOMMENTAAR

lugeja21. aprill 2022, 09:54
Need samaanide ohvrid,kes ikka liialt usaldavad ja osalevad üritustel,on nagu enamusest vaimsete puuetega inimesed.
Kergeusklik pole olla keelatud21. aprill 2022, 08:14
Odavam on minna metsa ja kallistada puid, vähemalt on see tasuta ja võibolla aitabki, kui ikka pikemaid jalutuskäike looduses ja tihedamalt teha.
Kõik need selgeltägijate tuleproovid...21. aprill 2022, 07:56
Petsied on nad kõik, olgu timmerdajad või muumaalased . Mis kõige kurvem , siis tele teeb neile ju tasuta reklaami.
Oswald21. aprill 2022, 06:58
Kõik need kodu- ja välismaised šarlatanid peaksid maksma riigimakse - tulumaks, ettevõtlusmaks, jne. Peale selle peaksid maksma riigile makse ka šarlatanide juures käijad ja nende kuulutuste kuulajad. Näiteks õppemaks riigile.
jah21. aprill 2022, 07:14
me sõidame venelaste seljas. aga meil endil on ju ka kilodi viisi neid soolapuhujaid. istun ja veeretan fb-s mulli. olen lugenud mingit raamatud võib olla isegi mitut. noh osho tundub suht loetud teema, sest tema õpetusi jagatkse enda omade pähe päris julgelt., aga ega tänapäeval keegi eriti lugeda viitsi, seega hea ennast targaks teha. teen paar head hingamiseharjutust, kirjutan raamatu,kuidas ma rikkaks sain,... osta sa ka see raamat, siis ma olen veelgi rikkam. ning siis saad teada, kuidas rikkaks saadakse või veseks jäädakse. kokkuvõttes, lollidelt tulebki raha ära võtta.
Oswald21. aprill 2022, 06:54
Kõik need šarlatanid, on nad siis välis- või kodumaised, tuleks panna Eesti riigile ka makse maksma. Tulumaks, ettevõtlusmaks, jne. jms. Kui mõni se-ga-ne tahab nende "koolitustel" käia, las käib aga riigimaksud peaksid olema ka neil kõik makstud.
see maks kaa21. aprill 2022, 18:19
21. aprill 2022, 05:42
Sisu ei vastanud kommenteerimise reeglitele
aurori nimi on liiga lühike21. aprill 2022, 07:15
aga kui ei paneks oma energiat selle teema sisse. siis kaob iseenest see reform pililt. iga tähelepanu neile, ka negatiivne, on toit. mina neid ei toida. ma hingan nad endast välja. sügavalt ja põhjalikult.
jooseptoots21. aprill 2022, 00:06
rumalus, lollus ja ahnus on siin hasti uheskoos. meie omamaised staarid (timmerid, rootslased jne) tootavad ka sellel turul vaga tulemuslikult
põhiline21. aprill 2022, 07:18
tähtis on, et räägid sõbralikult, sina vormis, viskad kilde, tere kallis, tead kallis, ma armastan teid kõiki, milline vahva energia siin täna koos on, oooo, las ma naudin seda energiat, kui hea vaib siin praegu on, ooooo, ohka, pane silmad kinni, hinga, naudi, häältise. siis räägi jälle, tead kallis, sa oled armas, mu kallis vaata, mu kallis kuula. aiäth kallid et toetate jne. see kõik töötab ja aitab üksikul õnnetul hingel tuge saada. nad teavad väga hästi, mis punktide peale inimestes rõhuda. mitte, et aita ennast ise, vaid mina aitan, kui hästi maksad. aga aidata saab ennast ainult ise
Naivi20. aprill 2022, 23:35
Vb mõni vabatahtlik rahaloovutaja saab sealt ka abi, kui ta ise seda värki väga usub!?