ENESETEADLIKUMAKS: Reporter pole kindel, mil määral tantraõhtu tema elu muuta võis, kuid mõneks tunniks argimured unustada oli värskendav.

Foto: Martin Ahven
Õhtulehe horoskoobid
20. aprill 2022, 14:23

TANTRISTLIK NAUDINGUÕHTU KOOS VÕHIVÕÕRASTEGA: kuumad pilgud, särgi alla libisevad käed ja erutus hinges (3)

Vaatan oma naispartneri sinakatesse silmadesse, kuhu võibki ekslema jääda, aga mingit maagiat meie vahel ei teki. On aeg liikuda järgmise partneri poole, kelleks osutub keskealine mees... Aasta eest poleks ma osanud uneski näha, et mind võib leida tantristlikust töötoast pea viiekümne võhivõõraga harmooniliselt häälitsemas ja üksteisega oma seksuaalenergiat jagamas – aga siin ma olen, valmis välja astuma oma mugavustsoonist ja lahti laskma mingitest kammitsatest, mis mul oma noore eluea – 22 eluaasta – jooksul tekkinud on.

Heidan pilgu üle õla ja piilun kõrval olevat paarikest, kes hellitab üksteist aina sensuaalsemalt. Naine istub mehele kaksiratsi sülle ja suunab kogu oma tähelepanu ja energia härrale – justkui muud maailma ei eksisteeriks. Vanemapoolne mees suudleb naise kaela, libistab käe ta pluusi alla ning krabab rinnast. Mulle tundub, nagu oleksin kõrvaltegelane filmis, kus see paarike on peategelane. Nende vaatamine tekitab minus tänulikkust…

Edasi lugemiseks: