„Puuduta mind“ saatekülaline Ukraina juurtega ennustaja ja tervendaja Mariana Danil, saatejuhid Anu Saagim ja Sirje Presnal

Puuduta mind
7. mai 2022, 12:20

Tuleviku eest vastutame küll ise, aga kaartidega ennustamine võib olla hindamatuks abiks

„PUUDUTA MIND“ 230. SAADE | Ukraina juurtega tervendaja Mariana Danil: see sõda on meile justkui arenguks vajalik, aga me võtame seda inimestena liiga tõsiselt (11)

Igal nädalal kostitame sind põneva veebisaatega „Puuduta mind“, kus külalisteks on nõiad, šamaanid, ravitsejad, ufoloogid, haldjad, elukunstnikud, teadlased, koolitajad, hüpnotisöörid ja paljud teised põnevad persoonid. Müstilistele teemadele pühendunud ajakirjaniku Sirje Presnali ja Õhtulehe veebi loovjuhi Anu Saagimi seekordseteks külaliseks on Ukraina juurtega ennustaja ja tervendaja Mariana Danil.

„See sõda on meile justkui arenguks vajalik, aga me võtame seda inimestena liiga tõsiselt,“ on ennustaja veendunud. „Kui vaadata hingetasandile, miks see hing siin on ja seda kogemust saab, siis vaatad võibolla jälle teise nurga alt seda sõda. Sa pead oma kogemuse lihtsalt saama - mis on häving ja mis on transformatsioon.“

Vaata videoiintervjuud!

Igal nädalal kostitame sind põneva veebisaatega „Puuduta mind“, kus külalisteks on nõiad, šamaanid, ravitsejad, ufoloogid, haldjad, elukunstnikud, teadlased, koolitajad, hüpnotisöörid ja paljud teised põnevad persoonid. Müstilistele teemadele pühendunud ajakirjaniku Sirje Presnali ja Õhtulehe veebi loovjuhi Anu Saagimi seekordseteks külaliseks on Ukraina juurtega ennustaja ja tervendaja Mariana Danil.„See sõda on meile justkui arenguks vajalik, aga me võtame seda inimestena liiga tõsiselt,“ on ennustaja veendunud. „Kui vaadata hingetasandile, miks see hing siin on ja seda kogemust saab, siis vaatad võibolla jälle teise nurga alt seda sõda. Sa pead oma kogemuse lihtsalt saama - mis on häving ja mis on transformatsioon.“Vaata videoiintervjuud!

Kes oled ja kust tuled Mariana?

Sündisin ja kasvasin Viljandis, kõrghariduse omandasin Tartu Ülikooli Pärnu Kolledžis Turismi- ja hotelliettevõtluse erialal.

Edasi lugemiseks: