„Hommikusöök staariga“ restoranis NOK NOK - külaline Kadri Voorand, saatejuht Anu Saagim; restorani juhataja Ruslan Viherpuu; peakokk Khampan Pukdangpan

Inimesed
15. aprill 2022, 09:02

„HOMMIKUSÖÖK STAARIGA“ | Kadri Voorand: „Olen juba mõnda aega vallaline ja naudin vaba naise elu.“ (5)

Minu hommikusöögi külaliseks Tai restoranis NOK NOK on džässlaulja, arranžeerija ja laulutekstide kirjutaja Kadri Voorand, keda on iseloomustatud kui julget ja loomingulist džässlauljatari ning vokaalakrobaatika meistrit.

„Võtan hommikusöögi tegemise iga päev ette väga põhjalikult, õhtusööki valmistan pigem harva, kui üldse,“ pajatab Kadri. „Minu hommikusöögid on ikka korralikud omletid, salatid, smuutid, puuviljad, perfektne caffe latte vahustatud taimse piimaga. Hommikusöök peab olema kuninglik! Pole vahet, kas söön seda koos kaaslasega, üksi või sõpradega.“

Vaata videot!

Minu hommikusöögi külaliseks Tai restoranis NOK NOK on džässlaulja, arranžeerija ja laulutekstide kirjutaja Kadri Voorand, keda on iseloomustatud kui julget ja loomingulist džässlauljatari ning vokaalakrobaatika meistrit.„Võtan hommikusöögi tegemise iga päev ette väga põhjalikult, õhtusööki valmistan pigem harva, kui üldse,“ pajatab Kadri. „Minu hommikusöögid on ikka korralikud omletid, salatid, smuutid, puuviljad, perfektne caffe latte vahustatud taimse piimaga. Hommikusöök peab olema kuninglik! Pole vahet, kas söön seda koos kaaslasega, üksi või sõpradega.“Vaata videot!

2019. aastal presidendi noore kultuuritegelase preemia pälvinud Kadri Voorand on Eesti vokalist, pianist ja helilooja, kelle põhitähelepanu on tänapäeval just tema duol Mihkel Mälgandi, Kadri Voorand Quarteti ja vokaalansambliga Estonian Voices.

Ta loob muusikat läbi tugeva emotsionaalse jutuvestmise, ühendades kaasahaaravad rütmid täiesti ainulaadse improvisatsioonilise popi, džässi ja folgi elementide segunemisega.

Edasi lugemiseks:

Osta üks artikkel

Ühe artikli lugemisõigus
3.99