Inimesed

SUUNAMUDIJA SOOMES | No tõesti, kui noormees ei julge mulle isegi kätt ümber panna või käsikäes jalutama minna, siis pole mul sellise ebakindla inimesega midagi rääkida (5)

LISA KOMMENTAAR

Jah3. aprill 2022, 21:09
See, kuidas inimene räägib teistest, räägib kõigepealt inimesest endast. Kui suhtumine, et mingi koht on konnatiik, siis peaks olema tänulik, et sul on üldse võimalik siit välja liikuda. Kuna oled haritud ja ajalugu sügavalt teadev ja tundev inimene, siis ju tead täpselt kuidas see konnatiik on sündinud. See konnatiik on SIND!!! siin kasvatanud ja sul on vedanud, et tiik üldse olemas on. Sa ju tead täpselt, mis oli enne ja kui tuled hindama üleolevalt seda, mis on, saed ju seda oksa, millel ise istud. Sul on võimalik vastandumise mõista ja minna rõõmuga oma teed.
Andres3. aprill 2022, 15:19
Trillalla, trullalla aga hästi sa ei lõpeta. Sest alpus maksab kätte mingi aeg. Paarikümne aasta pärast oled kibestunud PD, ei peret, ei lapsi, ei oma elukohta, mõne pikantse haigusega ja keegi sind enam ei taha, kuna noored tulevad peale. Ja ei ole see Soome ka mingi metropol, jutud levivad sealgi.
to Nuhk3. aprill 2022, 16:11
just - sest et nad POLE vabad . isegi seda ei taipa nad, et elavad juba taas nädalaid NSVL-is . nad ON rumalad .
Naine3. aprill 2022, 14:11
Mulle konnatiigi külaelu meeldib,selleks ei pea isegi Eestisse sõitma mõnes soome linnas on ka täitsa eestlaste kommuunid,kus kõik kõiki panevad ja taga räägivad.ahjaa mulle ka meeldivad mehed.
Lugeja3. aprill 2022, 13:49
Eneseimetlejast kloun. Vaata peeglisse, aga hoia eemale. Kui peegel puruneb, vöid killuga pihta sada.