PISIK KÄTTE SAADUD! Andres Puusepp: „Ma üldse ei kahtle, et olen aasta pärast tagasi ja proovin juba mingit oma aega hakata üle tegema.“

Foto: Ergo Kukk
Inimesed
3. aprill 2022, 12:36

TULEVANE RAUDMEES! Andres Puusepp valmistub Ironman 70.3 Tallinn võistluseks: trennid on ikkagi esmaspäevast pühapäevani, trennivabu päevi sisuliselt polegi (1)

„Mul on kombeks niimoodi, kui mingi eesmärgi võtan, siis üldiselt selle ka ära teen,“ räägib Star FM hommikuprogrammi saatejuht Andres Puusepp, kes alustas uut aastat suure eesmärgiga läbida augustikuus Ironman 70.3 Tallinn võistlus, mis koosneb kolmest distantsist – ujumine 1,9 kilomeetrit, ratas 90 kilomeetrit ja jooks 21,1 kilomeetrit.

Idee, et Andres võiks tänavu Ironmanil osaleda, tuli tegelikult hoopis hea kolleegi Kalev Kruusi poolt. „Ta pakkus, et võiksin olla sel aastal Ironmani nii-öelda reklaamnägu ja eeskujuks kõikidele teistele, kes on mõelnud sellele või soovivad alustada samamoodi triatloniks treenimisega. Ehk näidata, et ka tavalised inimesed, kes pigem harva teevad trenni, on võimalik triatloni vormi ajada,“ selgitab Andres.

Edasi lugemiseks: