Nõia-Intsu väidetav armuke: meil polnud mingeid armusuhteid nagu Indreku elukaaslane räägib!

Foto: Tiina Kõrtsini
Inimesed
1. aprill 2022, 08:11

Nõia-Ints plaanis enne surma abieluettepanekut? Mehe armukeseks tembeldatud kahe lapse ema: olin ta kinnisidee, kuid meil polnud romantilisi suhteid (16)

„Ma sain teada, et ta armastab mind. Mõtlesin, et lähen sinna ja pakun talle abi. Mis siis, et ma kartsin teda ja mul pole kunagi olnud eksvangist sõpra. Tundsin, et mul on vaja temaga rääkida, sest mina olin see, kes saatis pildid minu ja Indreku vahelistest vestlustest tema naisele. Olin valmis teda aitama, et talle korter leida. Seitse minutit hiljem oli kõik,” meenutab Kristiin (25) saatuslikku neljapäeva, mil Indrek suri. „Ma olen nii katki,“ lisab Indreku surma raskelt üle elav naine, kes näeb juhtunus süüd ka iseendal.

Kostiverest pärit kahe lapse ema Kristiin (nimi muudetud, kuid toimetusele teada) tutvus Nõia-Intsuna tuntud Indrek Leiburiga möödunud aasta suvel. Kristiin elas vahepeal Tallinnas, kuid kolis tagasi Kostiverre, et oma rinnavähki põdevat vanaema abistada. Samas kohas elas viimased kaks aastat oma elust ka Leibur.

Nõia-Ints oli väikses alevikus muu hulgas tuntud oma vilumuse poolest juuksurikääridega imet teha. Vaid viie euro eest käis ta kohalikel kodus juukseid lõikamas. Nii otsustas Kristiin mehelt uurida, kas ta oleks nõus ka tema pojale uue soengu lõikama. Sellest sai nende lugu alguse. „Oleks ma varem teadnud, et ta mind enda kinnisideeks võtab, poleks ma temaga kunagi suhtlema hakanudki,“ tunnistab Kristiin nördinult.

Mis siis täpsemalt Kristiini ja Nõia-Intsu vahel juhtus?

Edasi lugemiseks: