„Hommikusöök staariga“ kohvikus Komeet aasta 2021 oktoobris; külaline teleajakirjanik Sirje Eesmaa; saatejuht Anu Saagim

Inimesed
27. märts 2022, 18:32

Meeleolukas saade „Hommikusöök staariga“ sai tehtud aasta 2021 oktoobris

ÕL TV | Sirje Eesmaa 70! Palju õnne Eesti teleilma superstaarile!

Armastatud TV3 saatejuht Sirje Eesmaa tähistas pühapäeval, 27. märtsil oma 70. sünnipäeva. Palju õnne Eesti teleilma superstaarile! Õhtuleht tegi juubilariga meeleoluka intervjuu möödunud aasta lõpus, kui Sirje alustas oma autorisaatega „Pühapäev Sirjega“. Rääkisime ilmaelust, inimestest, tööst, perest ja veel paljust muust, mis tegusa naise jaoks oluline.

Vaata meeleolukat videointervjuud!

Armastatud TV3 saatejuht Sirje Eesmaa tähistas pühapäeval, 27. märtsil oma 70. sünnipäeva. Palju õnne Eesti teleilma superstaarile! Õhtuleht tegi juubilariga meeleoluka intervjuu möödunud aasta lõpus, kui Sirje alustas oma autorisaatega „Pühapäev Sirjega“. Rääkisime ilmaelust, inimestest, tööst, perest ja veel paljust muust, mis tegusa naise jaoks oluline.Vaata meeleolukat videointervjuud!

Kui sa teles poleks, siis mis sa teeksid?

Võib-olla oleksin sisekujundaja. Kunagi unistasin sellest ametist ja käisin isegi Eesti Kunstiakadeemias – toonases Kunstiinstituudis – sisseastumiseksamitel, aga ma ei pääsenud sisse. Paar punkti jäi ainult puudu. Siis mõtlesin, kas ma ikka olen hea kunstnik, sest hea kunstnikuna peaksid ikka tipus olema. Kuu aega hiljem olid sisseastumiskatsed TPIs (Tallinna Polütehniline Instituut, praegune TalTech – toim.), kuhu läksin, sest matemaatika oli mu lemmikaine. Seal sain sisse ja lõpetasin majandusliku informatsiooni mehhaniseeritud töötlemise organiseerimise eriala. Aga ikka miski tõmbas kuhugi mujale.

Edasi lugemiseks: