„Tiigri puudutus“ - saatekülalised astroloog Villu Põldma ja šamaan Evald Kotkasulg; saatejuhid Anu Saagim ja Sirje Presnal

Puuduta mind
2. aprill 2022, 22:51

Šamaan Kotkasulg: aprillikuusse jagub kuhjaga ka rõõmu, saab üksteist munadega loopida!

„TIIGRI PUUDUTUS“ APRILL | Astroloog Villu Põldma: kuu alguses on kaks halba planeeti koos, Marss toob tüli ja Saturn halva avaliku sündmuse (18)

Astroloog Igor Mang on aprilli kohta ennustanud nii mõndagi põnevat. Kuna 1. aprillil toimub uue kuu loomine Jääras samaaegses ühenduses Merkuuriga, siis on inimeste energeetiline seisund nüüd tugevam, mistõttu kujuneb aprill aasta esimese poole kõige intensiivsemaks kuuks oma kõikvõimalike algatuste poolest. Seda soosib maailmas sellal valitsev harmooniline taust, mis toob kaasa positiivseid arenguid rahvusvahelistes suhetes.

Saates „Tiigri puudutus“ on aga seekord külas astroloog Villu Põldma ja šamaan Evald Kotkasulg. Saame teada mida põnevat näitavad aprillikuuks nende poolt tõlgendatud taeva- ja maakaardid. Aspekte on tõepoolest palju, planeediseis huvitav, sest meil on tulekul Suur reede ja muud pühad, samuti on tulemas päikesevarjutus ja samal ajal on ka Volbriöö. 2.-7. aprillil on Marsi ja Saturni konjunktsioon - kaks halba planeeti on koos. Marss toob tüli ja Saturn toob halva avaliku sündmuse.

Vaata videot!

Villu, tundub et aprillikuu on päris segane kuu ja toimumas on palju?

Aprillikuu on jah kiire. Aspekte on palju.

Aspekte on palju, planeediseis on huvitav, meil on tulekul Suur reede ja muud pühad. Tulemas on päikesevarjutus ja samal ajal on ka Volbriöö.

Arvatakse, et päikesevarjutuse hetkel toimub midagi halba, aga tegelikult hoopis sünnib midagi halba, mitte ei toimu. Sündimine on selline, et kui ta sünnib varjutuse ajal ja kasvab suureks, siis hakkab halba tegema. Kohe sel päeval ei juhtu alati midagi. Sellega olemegi alt läinud, kui hakkame asju ette kuulutama. Kindlasti kuskil juhtub, aga mitte globaalsel tasandil.

Millised on siis aprillikuu päikese- ja planeediseisud?

2.-7. aprillil on Marsi ja Saturni konjuktsioon. Nad on koos.

Tähendab see halba või head?

Kaks halba planeeti. Üldiselt võetakse nii, et inimese horoskoobis on raha, amet ja kuulsus. Marss on see, mis tüli toob. Ta raiskab raha kõik ära. Majanduslikud halvad ümberkorraldused - pandeemia ajal pandi näiteks kõik meelelahutusasutused kinni. See on halb korraldus. Saturn on ka avalik tegevus - tähendab et mingi halb avalik sündmus tuleb. Mis täpselt, seda ei tea.

Halvad aspektid on veel, et Jupiter on Neptuniga kuu aega samal lainel. Jupiter on ümberkorraldaja või ülemjuhataja, mis korraldab kõik ümber. Näiteks nagu haiglad - seoses ukrainlastega toimub nendes tohutu ümberkorraldus ukrainlaste abistamiseks. Rahakulu on kah suur, mis kõik sõja käigus hakkama pannakse. Ka Eesti on palju oma raha ära andnud.

Samuti on kuu lõpus Venus ja Jupiter omavahel konjuktsioonis. See tähendab juba läbirääkimisi, aprillis võib sõda vaikselt hakata läbi saama. Läbirääkimiste aeg, kuna Venus on Veevalaja märgis ja Kalade märgis.

Paljud ei tea, et Jupiter ja Neptuun on ühenduses Kalades, mis tuleb 12. aprillil. See on harukordne seis, seda juhtub iga 166 aasta järel. Viimati lõppes sel ajal Krimmi sõda. Samal ajal, kui oli sama ühendus Kaaludes, lõppes teine maailmasõda. See võiks viidata sellele, et sõda lõpeb?

Ka mina võtsin 12. aprilli pöördepunktiks. Aasta 2022 on üldse pöördeline aasta nii meditsiinis, kui elus endas ja samuti majanduses. Ja sõja lõpp, kui selline, võiks olla 12. aprill. Seda ei saa loomulikult öelda, et päris lõpp on. Siis hakkavad läbirääkimised. Kuskil minu sünnipäevaks saab valmis ehk 10. maiks.

Igor Mangi aasta ennustuses on kirjutatud, et 18.-23. aprillil on Päikese ja Pluuto vaheline pingeseis, kvadraat.

Päike ja Pluuto on pinges . Päike valgustab Pluuto tegevusi. Pluuto on eriline maa-alune salajane värk.

On ennustatud, et see toob kaasa eriti ehmatavaid sündmusi üldise suurenenud agressiivsuse tõttu. Sinu jutus on justkui vasturääkivus, et aprill peaks rahunema, aga samas pole välistatud pingete eskaleerumine.

Minu arvates on väga palju aspekte ehk siis suurte sündmuste aeg on kätte jõudmas. Ka maikuu on veel aspekte täis. Aga vahepeal, juunis näiteks, pole põhimõtteliselt midagi. Juulis samuti mitte.

„Tiigri puudutus“ - saatekülaline Evald Kotkasulg Foto: Martin Ahven

Šamaan Evald, külvikalender ütleb, et aprillikuu pole kuigi paljulubav. See käib ilma kohta. Lisaks arvukatele ebasoodsatele aegadele, mis on põhjustatud planeetide sõlmedest ja varjudest, on ka elemendid selliselt aktiveeritud, et on raske ennustada. Ilm on vilets, jahe ja niiske ning seda kogu kuu vältel.

Aprillis on täiskuu flamingoroosa kuu. Täiskuu on 16. aprill. Aprillikuul on ka ilusad nimed, nagu näiteks mahlakuu, linnukuu, sulekuu ja urbekuu, kus urbepühadel korjatakse pajuutusid, tehakse kasevihtasid. Urbepäev on 10. aprillil. Eriti naised aised peaksid sel ajal oma väge vihtlema, et oleksid terved.

Kui sina oled terve, on naabrinane ja -mees ka. Ja kui naaber on terve, siis on terve küla terve. 10. aprillil võiks hommikul keeta tanguputru. Siis tuleb meil künnipäev. See on tore päev 14. aprillil. Kellel on oma põld, siis kaevaku labidaga üks peenar, kasvõi ajagu üks vagu ette, siis oled edukalt külviga alustanud.

Künnipäeval mine põllu peale ja võta kaasa toores muna. Sinna muna sisse räägid seda, et muna puhastaks ära su põllud, et sinna ei tuleks putukat ega halba tõuku kallale. Soovid oma põllule head tervist. Ja siis viskad selle muna nii kaugele kui saad, põllu peale. Siis lähed vaatad järgi, kuhu ta lendas. Kui muna jäi terveks, siis on kõik hästi. Kui muna läks katki, siis pead hakkama oma põldu kaitsma.

Aprillis on ka munadepüha.

Munapüha on ülestõusmispüha, lihavõttepüha. Nüüd on selline komme, et umbes nädal-kaks enne ülestõusmispüha tuleks kodus kõik ikoonid, inglikujukesed, pühakujud, samuti oma esivanemate pildid katta punakaslilla riidega. Isegi kaelas olevad ristid. Mille jaoks? Selle jaoks, et me oleme terve aasta neilt midagi palunud. Kogu aeg tahame neilt midagi. Kirikus palume, metsas palume, inglite käest palume. Nemad tahavad ka puhata vahepeal.

Munapühal on hea ärgata enne päikesetõusu. Munadepüha on 17. aprill. Ja kui on nii, et keegi peres sel ajal veel magab, siis mine kõdita teda pajuutudega ja soovi talle midagi head. Hommikul, kui päike tõuseb, on hea ka puhta veega enda nägu ära pesta. Mitte mingil juhul ei tohi kuivatada, vastasel juhul hõõrud rätikuga kõik hea maha ja sellest pole tolku.

23. aprill on karjalaskepäev. Siis mine karjamaale, aga enne seda käi laudast läbi, patsuta oma loomi ja räägi nendega. Võta kaasa toores muna. Räägid loomadele, et susi ei tuleks neid sööma ja et karv ikka läigiks.

Ärge unustage ka oma kasse ja koeri. Lähed räägid nendega, muna käes. Kass, koer ei tea, mis sul käes on. Kui sa lased nad õue, siis viskad üle nende peade toore muna. Siis jällegi vaatad, kas muna jäi terveks või mitte. Kui läks katki, pead oma loomade eest hoolt kandma, et nad terved oleksid, hoidma ja hoolitsema nende eest, et nad elaksid selle aasta üle.

Väga tore, et aprillikuusse jagub kuhjaga ka rõõmu, saab üksteist munadega loopida.

Vaata videot!

„Tiigri puudutus“ - külalised Villu Põld ja Evald Kotkasulg; saatejuhid Anu Saagim ja Sirje Presnal

SAATES KÕLANUD TEEMAD:

  • Tähtede seis sõja ajal

  • Putini teisik

  • Kas tuleb kolmas maailmasõda?

  • Hirmu külvamine kui deemonite toit

  • Ennustus läbirääkimiste ajaks ja sõja lõpp

  • Rahulikumad juuni ja juuli

  • Ennustused sügiseks ja aasta lõpuks

  • Ennustused Eestile

  • Päikesetõusu valitsus ja ennustus valimisteks

  • Surmava viiruse laboratoorium Ukrainas

  • Sõja alustamise taktika

  • Ennustus kaartidelt sõjale ja kütusehinnale

  • Sõjaseisukord Eestis

  • Rõõmsam periood aprillis

  • Soovitus külvipäevaks ja munadepühaks

  • Soovitus karjalaskepäevaks

  • Volbriöö

  • Täiskuu rituaal

Evald Kotkasulg saates „Puuduta mind“

PÕNEVAD MÕTTED JA NÕUANDED:

  • Jupiter on kõikide asjade otsustaja ja täideviija, nagu ülemjuhataja.

  • Sõda algab siis, kui riikidel on opositsioonid, aga meil on planeedid ühel pool taevas, mis tähendab seda, et opositsiooni ei ole. Sõjaseisund on ainult siis, kui on planeedid vastasseisus.

  • Teooria – vaenlase informatsioon tuleb blokeerida ja rahvale rääkida nii suurt valet kui võimalik, mida suurem vale seda rohkem usutakse.

  • Pukis on vale Putin? Esimene Putin on KGB töötaja, töötas Venemaal ja oskas saksa keelt puhtalt. Praegune Putin saksa keelt ei oska ja näeb ka noorem välja. Ta sai 70, aga paistab noorem välja, kuidas see võimalik on?

  • Astroloogilise seisu järgi peaks Ukraina presidendi staatus muutuma ja Putin peaks maailma plaanis tõusma.

  • Kolmandat maailmasõda praegu ei tule, aga kahjuks liiguvad asjaolud selles suunas. Esimeseks lahinguks ongi Ukraina sõda.

  • Vanasõna ütleb, et inimene teeb plaani ja Jumal naerab. Kunagi ei tule nii välja nagu plaanitud.

  • Täiskuu hetkel ei pruugi midagi halba juhtuda, küll aga võib midagi halba sündida.

  • Marsi ja Saturni konjunktsioon 2.-7. aprill ei tõota head. Marss toob tüli ning toimuvad majanduslikud halvad ümberkorraldused.

  • Jupiter on ümberkorraldaja ja Merkuur on mõtlemise planeet.

  • Aasta 2022 on pöördeline aasta nii meditsiinis, kui elus endas, samuti majanduses. Ja sõja lõpp kui selline, võiks olla 12. aprill või vähemalt algavad siis tõsisemad läbirääkimised.

  • Päikese aspektid tähendavad alati avalikkusse toomist.

  • 4.-6. mai on hea läbirääkimiste aeg.

  • 18.-23. aprillil on Päikese ja Pluuto vaheline pingeseis, kvadraat. See toob kaasa eriti ehmatavaid sündmusi suurenenud üldise agressiivsuse tõttu. See on suur vasturääkivus, et aprill peaks rahunema, aga samas pole ka tülid välistatud.

  • Majanduslikult toibume sellest sõjast 20 aastaga, mitte varem.

  • Praegu käib võitlus kahe jõu vahel – ühed tahavad utoopilist kommunismi, teised vägivaldset.

  • Praegune sõjard kukub iseenda oda otsa. Ta on nagu madu, kes püüab kogu aeg halvata kedagi ümberkaudsetest. Tal on neid tükke igalt poolt võtta. Mõne hammustab nii katki, et veri tõuseb kurguni välja. Lõpp on see, et ta kukub iseenda oda otsa ehk põleb põrgus. Millal see saab olema? Ootame septembrikuud.

  • Praegune valitsus on päikesetõusu valitsus. 26. jaanuaril 2021 see sõlmiti, sel ajal tõusis Päike koos Jupiteri ja Saturniga. See tähendab, et neil on tohutu suur seljatagune.

  • Aprillist juunini on Saturn Jupiteri ja Päikesega opositsioonis. See tähendab, et riigis toimub suur muutus võimuga. Kas tulevad välismaalt korraldused või tulevad meie endi siseriiklikud otsused.

  • Ukrainasse tuleb valgussõdalane vabastama rahvast koormast. Aga kaartidel on nende ees suitsune peegel. Peeglist näed ühte, aga valgussõdalane on hoopis keegi teine. Ta valetab, varastab ja tapab.

  • Kogu maailm toetab praegu Ukrainat, sest Ukraina on terve Euroopa viljaait. Lisaks on seal ka muid maavarasid.

  • Urbepäeval 10. aprillil vihtle end pajuutudega, eriti naised. Kui oled sina terve, on ka naabrimees terve. Ja kui naabrimees on terve, siis on terve küla terve.

  • Künnipäeval 14. aprillil kaeva labidaga üks peenar, kasvõi üks vagu ette. Siis oled vähemalt alustanud. Võta toores muna, soovi põllule häid soove. Viska muna nii kaugele kui võimalik. Kui muna jäi terveks, siis tuleb hea aasta.

  • Munadepüha eel, umbes paar nädalat varem, kata kinni kõik, kelle või mille poole palvetad või palud - näiteks pühakud, vanavanemate pildid, ristiga kaelaketid. Kata punakaslilla riidega, sest ka pühakud tahavad puhata.

  • Munadepühal 17. aprillil kõdita pererahvast pajuutudega ning soovi neile head.

  • Munadepüha hommikul pese nägu päikesetõusu ajal puhta veega. Mitte mingil juhul ei tohi kuivatada, vastasel juhul hõõrud kõik hea rätikuga maha ja sellest pole tolku.

  • Karjalaskepäeval 23. aprillil mine oma loomade ja lindude juurde, soovi neile muna sisse häid soove. Lase nad karjamaale ja viska muna üle nende. Kui muna jääb terveks, tuleb neil hea ja terve aasta.

  • 1. mai on maagiline nõidade püha ehk Volbriöö. See on töörahvapüha, aga tegelikult toetati sellega musta maagiat, mida Nõukogude Liidus viljeleti.

Evald Kotkasulg saates „Puuduta mind“