Inimesed

Sünnipäevaline süüdistab politseid vägivallas: mu sõber väänati maha ja löödi peaga vastu betooni. Mina ärkasin katkise lõualuuga oma vereloigus (40)

LISA KOMMENTAAR

organiseeritud 23. märts 2022, 07:54
Piisab keelegi lõunas mainida "see mees tuleb paika panna",kui ta väljavalitu hakkkab kokku sattuma riiakate tüli provotseerivate inimestega ,kui tema piskesest sünnipäevapeost tehakse kogu eestit häiriv sündmus.j.n.e. Peaasi, et oleks näiline põhjus ppa sekkumiseks ja edasi on dokumentide ,tõendite ja ütlustega manipuleerimisega juba lihtne teha kannatanust kurjategija
Mina22. märts 2022, 17:02
Kui kōik noored olid nii head ja korralikud miks siis üldse politsei kohale kutsuti?Siin on noorte jutus ikka midagi väga mäda ja veel kui kõik noored olid rääkinud erinevat juttu!
Ed22. märts 2022, 21:55
Jutt või mitte, kuid oli selgelt näha politsei poolne ülbus
kaua see veel kestab?23. märts 2022, 07:48
KAPO teab juba ammu, et lõunas tegustesb ppa sees kuritegude fabritseerimiste provotseerimiste jõuk , kelle käekiri on igas episoodis NÄHTAV ja äratuntav. Teavad ilmselt ka seda ,kes on halliks kardinaliks
Andres22. märts 2022, 15:23
Lusti tase: ühe pildi peal on mehikesel üks lamp kinni, teisel teine. Sellist jama uskuda... Uhhuud nautisid vabadust.
tuttav käekiri22. märts 2022, 15:40
Seda enam on Pernil põhjust uurida, mis seal Lõuna Prefektuuris tegelikult toimub ja kes on andnud valeütlusi . Politsei omavoli on aastaid karistamatult kulgeda saanud , aga nad on ka oskuslikult tõendeid ja dokumente võltsinud ja Vaheri silma alt neid kõrvaldanud.Muide politsei kurjategijate jõuk teeb üsna jutunult ümber ka teise osapoole poolt esitatud tõendeid just selleks, et kaebuse esitaja ise justkui esitaks tõendeid, mis teda siis ühtäkki enam ei kaitsegi. Vaadake nende failide liikumist ja muutmiste kuupäevi ja otsige üles see IP aadress,kust neid failide võltsimisi sooritatakse.
Mann22. märts 2022, 14:51
Tavaliselt ei tule politsei kohale kui sünnipäev ei sega kedagi. Ilmselgelt see poiss valetab.
Mannile23. märts 2022, 12:15
Tavliselt ei tule aga kui päevast-päeva lausa otsitakse ja oodatakse põhjust tulemiseks, et saaks provotseerida, fabritseerida..oma üleolekut demonstreerida. Eks keegi selles seltskonnas aimab isegi, kes on kinda inimese tühstamise soovi taga.
teistmine22. märts 2022, 14:24
Kapol on siit noppida palju episoode ppa korruptsioonikuritegude põhjalikuks uurimiseks või siis vastupidi, Lusti ja teiste meeiakajastuste (Mõtleme taas 16.10.2018.a. ) asjus meediaväljaannete poolt ppa ja kohtu suunal laimu levitamise uurimiseks ? Tõendite järgi ei näe, millega struktuur vägivaldseid toiminguid ja ebaseduslikke menetlemise meetodeid õigustada kavatseb . Kas vastab avalikkusele ka ,et lihtsalt "EI UURI" või käseb kuritegu uurida uurimisalusel endal. ?
juhtimisstiil ja küberpettused23. märts 2022, 09:26
Palju aastaid tagasi oli Pealtnägijas saade,kus ka politseiniku osalusel Otepä kandis toime pandud tapmise asjus üritas prokurör isegi Pealtnägilae selgitada , et tunnistaja on pehmelt öeldes hull, lollaks j.n.e...ja paluti need ütlused ja tõendid jätta tähelepanuta.Kui Pealtnägija survel uurimine siiski toimus, selguski, et inimese surm ei olnud sugugi õnnetus vaid see saabus seetõttu, et inimest hoiti kinni, veeti pikka aega kusagil auto pagasnikus .. Ikka veel on lõunas see taktika, et tegelik kannatanu ,kui ta pole nõus süüdlane olema, siis üritatakse vähemasti lolliks tembeldada
häbilugu22. märts 2022, 13:22
selline jutt, et politseinikku löödi esimesega näkku, on kindlasti väljamõeldud. Vaadates seda poissi siis sorry.... rusikavend sealt küll ei paista kuidagi välja. Kuid enamus eriüksuses olevad mehi käib korrapärselt jõusaalis ennast suureks pumpamas. Pealegi kui oleks löödud, siis oleks politseinik kindlasti ka selle lasknud fikseerida. Kuid tegelikult tal ju mingit vigastust polnudki. Huvitav, kas on eesti politseil meelest läinud selline juhus mis lõppes inimese surmaga, kus USA politsei surus põlvega kinniveetavat kaelale. Pealegi veel naisterahvast .... ausalt pole sõnu.
K922. märts 2022, 12:56
Täielik ebaproportsionaalne jõu kasutamine. Isegi kui see pipragaasitatud ja meeltesegaduses õbluke noormees üritas seal midagi käega vehkida, siis nii raskeid tervisekahjustusi tekitada on ikka täiesti lubamatu. Seda ometi võiks ju kohtunik kriminaalasja objektiivselt menetledes aru saada. On avalik saladus, et need “ rohelised mehikesed” ennast steroididega “härjaks” söövad ja siis igavusest omale linna peal tegevust otsivad ning olukordi üle forsseerivad. Aga eks steroidid teevadki “jõumehed” närviliseks ja agressiivseks. Minge õige puu taha liiklust mõõtma.
ikkagi naabrid22. märts 2022, 13:24
ehk on ka asi selles, et kas õigusorganit asuvad ühes ja samas majas.
Elsa22. märts 2022, 12:27
Väga šokeeriv lugu. Eesti politsei maine langeb nüüd jälle ja õigustatult. Miks politsei ei kandnud sinist vormi, kõik oli kummaline.Ja see ääretu julmus politsei poolt, lihtsalt uskumatu! Tuleks ikka korralik uurimine korraldada ja tahaks avalikkuse ees nende politseinike ütlusi kuulata ja nägusid näha avalikult igas ajalehes ja telekanalis nagu meil Eestis muidu kombeks.
kala mädaneb tavaliselt peast 22. märts 2022, 12:39
selliseid kaasusi,kus korrumpeerunud ppa ametnik teenustööd teeb ,et kellegi vaenlane süüdlaseks fabritseerida või oma semuke õigeks menetleda, , on palju ja juba ilma politseinike poot kohtus antavate valeütlustegi tõendatud. Vaher peab enda kaitseks lõpuks ometi midagi ette võtma, ehkki tean, et ka Vaheri laualt koristakse tegelikud tõendid enne,kui ta neid nähagi jõuab.
sain22. märts 2022, 13:31
teada, et see roheline vorm on valitud teiste riikide järgi. Kuid sellest oleks võinud ka avalikult rääkida, et vot homsest on eriüksusel uus vorm, mis on roheline. Rohelisi vorme on Eestis teisigi- kaitsevägi, kaitseliit ....
ei saa aru22. märts 2022, 13:40
küsin vastu, miks mitte
sõna sekka22. märts 2022, 12:25
Küsimus suurele ringile : miks on pr. Lust järjepidevalt PPA-st kõrgemal pool olev jumalus ? Toimub ju pidev rünnak ja süüdistamine. Võtta kuulda oma "õiguses" enda arust süüdimatuid ja asuda neid kaitsma , pole ikka see mida meedia peaks kajastama.
miks mitte22. märts 2022, 13:42
Eesti politsei pole erafirma, rahvas maksab neile palka. Seega loomulik, et sellised sündmused tuuakse ka avalikkuse ette.
Erapooletu22. märts 2022, 12:15
Igal lool on kaks poolt ja on ka sellel lool. Kui inimesed on kained ja pidu oli rahulik nagu nad ise väidavad,siis kained inimesed ei kuula öösel kell 2 muusikat kõvasti ja arvestavad naabritega. Noorte endi poolt hakkas provotseerimine pihta ja edasi eskaleerus kõik juba kõigi poolte jaoks kehvasti.
saab ka viisakalt22. märts 2022, 12:30
politsei peab tagama korda,mitte korralagedust juurde provitseerima.
Tartu lähistelt22. märts 2022, 10:16
alles nägin pealt kui hoovi pealt naabrimees joomase peaga ära viidi. Uskumatult leebed ja rahulikud on politseinikud. Au ja kiitus ainult! Minu on ainult positiivsed kogemused politseiga olnud.
k22. märts 2022, 10:42
aga heas riigis elame, ida naabripool ei julge politseiniku käest keegi tänaval teedki küsida. Tõenäoliselt on meie politseinike seas ka mõned üksikud mitte nii väga puhtad poisid, aga teisest küljest ma kipun uskuma rohkem politseid kui laaberdiste sõnu...
k-le Rooma õiguses lihtsalt peab arvestama kaitsetuma poole ütlustega kui need on sõna-sõna vastu22. märts 2022, 10:55
Käpard-politseinikud valetavad Vaheri vaikival nõusolekul (või ka Vaherile) uskumatult küüniliselt ,aga siin pole ju sõnu vajagi.Naistrehvaga käitus poitseihärg ilmselgelt üle piiride jõhkralt ja julmalt,politseinikul polnud ühtki kriimu ega vigastust ,aga noormeest oli julmalt tümitatud. Mis ütlusi siin veel vaja on? Pealgi olid politseinikele vajalike ÜTLUSTE andjad need, kes ise korteriski ei viibinud.
Ju nii22. märts 2022, 21:52
Aega jääb palju üle ja kui tuleb väljakute, siis näidatakse mida oskavad
Plussid on kõnekad 22. märts 2022, 09:31
Järelikult on Vaher ja Jaani ise ka selle kuritegeliku organisatsiooni lõa otsas või lausa selle osalised või isegi eestvedajad ,kui õigustavad selliseid peksmisi ja tapmisi. Õigusriigis täiesti lubamatu. Meil ei näe isegi karistusseadustik ette ihunuhtlust ega hukkamist. Kuidas võib ametnik selliseid vägivallatsemisi karistamatult korda saata. Allamäge veerev lumepall on lõhkemas
Karm22. märts 2022, 10:22
Valeütluste abil kokku soperdatud kohtuotsuseid tuuakse Siseministeeriumis ettekändeks et politseinke poolt toime pandud kuriteod 75 aastaks salastatuks jääksid.
Vaheri saamatus või kaasosalus ? 22. märts 2022, 09:22
Käärmann ,Vabaduse platsil tapetu,avaliksustas FB seinal selle, mis ta e-riigis avastanud oli. Selle, et hiina tehnika abil saavad jõustruktuurid kõike jälgida ja jälitada. Siis sellest veel rääkida ei tohtinud ja loodeti , et see jääbki saladuseks, kui inimest,kes seda tõestada oskab, enam ei eksisteeri . Nüüd teame, et eksisteerib lausa tumeveebi grupeering, kes ka riikidele ja ametnikele kuritegelikke küberpettuste ja häkkimiste teenuseid müüvad. Vahendusteenust pakuvad kliendi " kaitsjad.".Küberpettustega koos muutub grupeering veel küünilisemaks.. E-tõendeid võltsitakse.Vaher vaikib?
kutsungi sisu22. märts 2022, 09:07
Päris üksinda kakelda ei saa ja miks politsei kohale üldse tuli?
lihtne 22. märts 2022, 09:32
Kaklust alustas politseinik, kui lõi vastase mälukasse
joo vähem lumehelbeke22. märts 2022, 08:08
ma ei usu seda jura politseil on rinnakaamerad lumerhelbeke ise kukkus
ise loom22. märts 2022, 08:25
rinnakaameratel on vajalikel hetkedel "käsi ees" ja linnakaamerad "rikkis.." või kõrvale suunatud. .Vaata kuidas jõhkardist politseinik naisterahvaga käitus.Edasi on sõnadetagi selge, milleks sellised inimjätistest ametnikud veel võimelised on.
Ainukene 22. märts 2022, 08:05
saade, mis praeguse aja telekanalitelt vaadatav on, ongi Lusti saade. Kõiki teised on kahjuks muudetud sõjapropaganda meinstriimkanaliteks.
allakäik22. märts 2022, 00:32
Milleks on olemas Siseminister? Viimased 10 aastat on neid erinevatest erakondest aga korruptsioon PPA-s läheb iga aastaga hullemaks.
Vabaduse Väljak22. märts 2022, 00:29
Juba Vabaduse Väljakul abitu ja paljasjalgse haige inimese avalik hukkamine oli kuritegu . See mees nagu Haeskaski, sai samuti lasud selga siis,kui ta oli end juba äraminekule seadnud. Seega ei olnud ta oma nürida lauanoaga või teine peenikese pulgakesega turskele ja väljaõppe saanud politseinikele mingi oht. Mis toimub.Kaua see käpardlike-jõhkardlike politseinike vägivald veel karistamatult toimuda saab? Ausad ametnikud, viled puhuma!
riiklik saladus22. märts 2022, 08:58
Käärmann avaliksustas FB seinal selle, mis ta e-riigis avastanud oli. Selle, et hiina tehnika abil saavad jõustruktuurid kõike ja kõiki jägida ja jälitada. Siis sellest veel rääkida ei tohtinud ja loodeti , et see jääbki saladuseks, kui inimest,kes seda tõestada oskab, enam ei eksiteeri . Nüüd teame, et eksisteerib lausa tumeveebi grupeering, kes ka riikidele ja ametnikele kuritegelikke küberpettuste ja häkkimiste teenuseid müüvad.
Kuidas ppa ja kohus selle video olemasolu "maha magas ?22. märts 2022, 00:22
Juba naisterahvale põlve kaelele surumine on uskumatult jõhker ,ebavajalik, võimupiiride ületamine.. Kaua kohvipoiste jõuk veel karistamatult selliseid jõhkardlikke kuritegusi sooritada saab? See kõik saab toimuda vaid jõuku teenindavate advokaatide osalusel, kes " unustavad" avaldustesse ja kassatsioonidesse ametnike rikkumisi kirja panna. Prokuratuuril hea vastata, et otsus on jõus. Kas keegi kunagi ka uurib, et see otsus saavutati võltsitud ütluste ja lavastaud tõenditega?!
Hernes21. märts 2022, 23:56
Peoloomad möllasid, mis kole ja oma peakolud on täis joodud, aga õigust jääb veel üle!!!! Politsei peab korra tagama, kes seda siis tegema peab?
Oswald22. märts 2022, 06:28
Kella kaheni öösel lõuati, rikuti öörahu ja kui keegi öösel lõugamise eest lõuga saab, siis pole veel rahul? Häbematuse tipp!
mis teha kui kainet juhti ei ole kambas22. märts 2022, 11:19
Ihunuhtlus on vajalik nagu meil nii mõnigi kord tagant järgi tarkusega selgub.