ELU PARIMAS VORMIS: Kati meenutab, et kui oli ise 15aastane, siis tundus 30aastane vanainimene, 50 päris lubi ja 70 surm. Praegu on 50-60aastased nagu muiste olid 30 ja 40. Ta ütleb, et on praegu palju tervem ja paremas konditsioonis kui 35aastaselt.

Foto: Stanislav Moškov
Inimesed
17. märts 2022, 22:30

Kati Murutar: „Olen alles nüüd õppinud mõistma oma elus olnud mehi.“ (2)

„Eks ma olen elus läbinud kõik need inimlikud faasid, kus on valus ja tunnen, et just mina olen süüdi, paha ja valesti käitunud, aga sinna ei saa kinni jääda. Olen mõistnud, et kuniks on elu, saabki kõiki neid tehtud vigu parandada. Nullist alustada ja elus kannapöörde teha võib ükskõik mis eas. Selleks pole kunagi hilja,“ jagab kirjanik Kati Saara Murutar aastatega kogunenud elutarkust, mis aitab tal sihi sirge ja mõtted selgena hoida ka raskematel perioodidel.

Kirjanik Kati Saara Murutar saab 21. märtsil 55aastaseks. Kui me talle juubeli eel Kuusiku-Nõmmele külla sõitsime, keerasime autonina ekslikult Altveski peahoone ette. Parasjagu tallis toimetanud Kati turtsatas tervituseks: „Vale koht, lähme ikka minu juurde! Siin oli mu eelmisel eluperioodil kultuurikeskus ja noortestuudio ära. Pandeemiani.“ Pikema jututa, ämber pihus, istutas Kati end auto tagaistmele: „Ma näitan, kus õige teeots mu Südamesalu koju on!“

Edasi lugemiseks: