„Puuduta mind“ - saatekülaline joogatreener ja loodusterapeut Mai-Liis Kivistik; saatejuhid Anu Saagim ja Ants Rootslane

Puuduta mind
7. aprill 2022, 12:00

„PUUDUTA MIND“ 227. SAADE | Mai-Liis Kivistik: meie käeulatuses on kõik vajalikud abivahendid, millega luua endale erakordne elu (2)

Igal nädalal kostitame sind põneva veebisaatega „Puuduta mind“, kus külalisteks on nõiad, šamaanid, ravitsejad, ufoloogid, haldjad, elukunstnikud, teadlased, koolitajad, hüpnotisöörid ja paljud teised põnevad persoonid. Eesti nõutuima terapeudi Ants Rootslase ja Õhtulehe veebi loovjuhi Anu Saagimi seekordseteks külaliseks on joogatreener ja loodusterapeut Mai-Liis Kivistik

Saates räägime põletavatel teemadel - kuidas jääda rahulikuks kriisiolukordades ning milliste abivahenditega luua endale rahulik päev. Mai-Liis näitab ette ka lihtsaid lõdvestavaid harjutusi.

Vaata videot!

Igal nädalal kostitame sind põneva veebisaatega „Puuduta mind“, kus külalisteks on nõiad, šamaanid, ravitsejad, ufoloogid, haldjad, elukunstnikud, teadlased, koolitajad, hüpnotisöörid ja paljud teised põnevad persoonid. Eesti nõutuima terapeudi Ants Rootslase ja Õhtulehe veebi loovjuhi Anu Saagimi seekordseteks külaliseks on joogatreener ja loodusterapeut Mai-Liis KivistikSaates räägime põletavatel teemadel - kuidas jääda rahulikuks kriisiolukordades ning milliste abivahenditega luua endale rahulik päev. Mai-Liis näitab ette ka lihtsaid lõdvestavaid harjutusi.Vaata videot!

Saates kõlanud teemad:

Kuidas käituda ülikriitilistes olukordades?

Edasi lugemiseks: