UUS VANILLA NINJA: Lenna Kuurmaa, Kerli Kivilaan ja Piret Järvis-Milder.

Foto: Kuvatõmmis videost / Youtube @Bros Music GmbH
Saund
6. märts 2022, 19:10

Vanilla Ninja uus liige Kerli Kivilaan: loomulikult olin lapsena suur ninjade fänn! Kui õde Triinu omal ajal bändiga liitus, oli see kodulinnas suur sensatsioon!

Menubänd Vanilla Ninja tegi reedel teatavaks, et nendega liitunud uueks ninjaks on laulja Kerli Kivilaan. Kerli räägib, et oli lapsena ka ise suur Vanilla Ninja fänn – on ju bändi endine liige Triinu Kivilaan tema vanem õde. „Olin ikka loomulikult suur fänn. Mäletan, et kui Triinu ninjadega liitus, siis see oli kodulinnas Viljandis suur sensatsioon. Tema oli sel hetkel nagu meie väike lüli suure meelelahutusmaailmaga – saime vaid imetlusega kuulata, kui vinge elu tal on,“ räägib Kerli Õhtulehele.

Vanilla Ninja värske liige Kerli Kivilaan tõdeb, et pakkumine menubändiga liitumiseks tuli talle mõnevõrra üllatavalt, ent pikka mõtlemisaega ta siiski ei vajanud. „Tegelikult oli asi väga lihtne –mulle helistas Piret (bändi liige Piret Järvis-Milder – toim) ja uuris, et kas ma kaaluksin Vanilla Ninjasse tulekut. Kuigi see tuli mõnel määral üllatusena, siis klikkisin selle mõttega esimesest hetkest ja vastus tuli juba järgmisel päeval,“ räägib värske ninja, kuidas tuli pakkumine menubändiga liitumiseks.

Edasi lugemiseks: