Kõvasti kaalu langetanud Kristin Kerro soovib hakata personaaltreeneriks.

Foto: Erakogu
Inimesed
7. märts 2022, 14:28

Kolme lapse ema tegi elus päevapealt kannapöörde ja kaotas pea kolmandiku oma kehakaalust: „Mu suurimaks hirmuks on olla taas paks!“ (7)

„Hakkasin pärast rasedust ainult sööma. Ajasin šokolaadipräänikuid näost sisse ja mees ei julgenud enne koju tulla, kui tal olid präänikud kaasas. Ma tundsin ennast laisana, ei jõudnud mitte midagi teha ja riided ei istunud selga. Enesekindlus ja soov teistega suhelda kadus ära,“ meenutab kolme lapse ema Kristin Kerro (29) aega, mil ta kaalus 90 kg. Nüüdseks on tema igapäevased burksisöömised asendunud tervisliku ja kaalutletud toitumisega, mille abil ta on kaotanud 30 kilogrammi.

Tartumaalt väiksest Äksi külast pärit Kristin Kerro oli noorena sportlik tüdruk – mängis jalgpalli, tegi judot ja toitus tervislikult. Kodus oli toidulaud alati korras ja soe toit laual. Küll aga muutus kõik kodust välja kolides ja omapäi elama hakates. „Ma ei ütleks, et mul oleks kunagi toitumishäired olnud, aga ma ei oska toiduga piiri pidada. Sööd, sööd ja lihtsalt sööd. Kui mul on ikka hunnik nänni ees, siis lase minna – minu jaoks ei ole takistus see kõik nahka pista. Mul ei olnudki vist sellist asja, et magu täis sai. Sööd igavusest ja pärast ei jõua mitte midagi teha. Kui toimus mõni naistekas, siis ma reaalselt sõingi toiduvaagna üksinda ära.“

Edasi lugemiseks: