„Hommikusöök staariga“ Hotel Palace restoranis Galerii - saatekülaline Karmen Joller, saatejuht Anu Saagim

Inimesed
6. märts 2022, 02:16

„HOMMIKUSÖÖK STAARIGA“ | Karmen Joller: raha, mille kulutame praegu toidulisanditele, võiksime pigem Ukrainale annetada (19)

Minu hommikusöögi külaliseks on oma julgete ütlemiste ja seisukohavõttude eest tuntud perearst, teaduspõhise meditsiini propageerija, aasta arst Karmen Joller. Vapper naine, kellest sai 36aastaselt kasuema kahele õelapsele ja kahele poisile. Viimased tulid perekonda koos abikaasa Jüriga. Lisaks sündis keerulistel aegadel perre veel kaks poissi. Periood, mil üks õnnetus ja mure ajas teist taga, kestis Karmeni sõnul viis aastat. „Me saime hakkama! Enesehaletsuseks pole mul lihtsalt aega,“ naerab tegus naine ja on optimistlik ka täna, kui paljud on kurnatud nii pandeemiast, kui ka lahvatanud sõjaohust. Tal on jagada lihtsaid nippe, kuidas rasketel aegadel rahu säilitada. Uurisin sedagi, kas vitamiinide ja toidulisandite krõbistamine tagab hea tervise ja on igavese nooruse saladuse.

Vaata täpsemalt videost!

Minu hommikusöögi külaliseks on oma julgete ütlemiste ja seisukohavõttude eest tuntud perearst, teaduspõhise meditsiini propageerija, aasta arst Karmen Joller. Vapper naine, kellest sai 36aastaselt kasuema kahele õelapsele ja kahele poisile. Viimased tulid perekonda koos abikaasa Jüriga. Lisaks sündis keerulistel aegadel perre veel kaks poissi. Periood, mil üks õnnetus ja mure ajas teist taga, kestis Karmeni sõnul viis aastat. „Me saime hakkama! Enesehaletsuseks pole mul lihtsalt aega,“ naerab tegus naine ja on optimistlik ka täna, kui paljud on kurnatud nii pandeemiast, kui ka lahvatanud sõjaohust. Tal on jagada lihtsaid nippe, kuidas rasketel aegadel rahu säilitada. Uurisin sedagi, kas vitamiinide ja toidulisandite krõbistamine tagab hea tervise ja on igavese nooruse saladuse.Vaata täpsemalt videost!

Karmen Joller on tegus Kivimäe Perearstikeskuses ning pälvis aastal 2017 aasta arsti tiitli. Sealt alates sai alguse tema tähelend meedias. Ta oli persoon, kes ei hoidnud end tagasi ka sotsiaalmeedias - seal, kus oli miskit laita, võttis Karmen sõna ja seda kindlasti mitte läbi lillede. Tema seisukohtade vastu tunti üha rohkem huvi. Temast sai pandeemia ajal sama tuntud eestkõneleja kui Irja Lutsar, Peep Talving või Arkadi Popov.

Oli neid, kes olid nõus, kuid nagu ikka ka neid, kes soovisid krapsaka naise suu sulgeda. Karmen on pidanud katkematult veenma uskumatuid, et koroona on päriselt olemas. Ta on ka ise seda haigust väga lähedalt kogenud. Samas oli perearst täpselt aasta tagasi veendunud, et kõige raskemad ajad on möödas, kuid täna oleme siiski olukorras, kus ta palub tungivalt valvsust mitte kaotada.

Edasi lugemiseks:

Osta üks artikkel

Ühe artikli lugemisõigus
3.99