„Tiigri puudutus“ - saatekülaline Igor Mang

Puuduta mind
24. veebruar 2022, 17:47

Selle kuu kõige raskem aeg on 26.-27. kuupäeval, sest siis läheb Kuu üle sõjaplaneet Marsist. Vaata Õhtulehe uut ennustussaadet „Tiigri puudutus“!

ÕL VIDEO | IGOR MANG SÕJAST UKRAINAS: „Maksimumagressiivsus ei ole veel käes. Kõige raskem aeg on märtsi lõpus.“ (13)

Tähetark Igor Mang ütleb, et märtsis on Vladimir Putinil saabumas väga negatiivne planeetide seis – Pluuto kvadraat Saturniga. Mõlemad on ühed halvaendelisemad planeedid ning kui nad pingeseisu lähevad, on oodata väga raskeid aegu. „Rahvusvahelises plaanis muutub Putin täielikuks paariaks,“ sõnab Mang. „Aga see seis näitab ka, et ta võib haigeks jääda. Juba ta esinemistest on näha, et ta hingeldab ja närvisüsteem ei ole korras.“

Vaata videot!

Tähetark Igor Mang ütleb, et märtsis on Vladimir Putinil saabumas väga negatiivne planeetide seis – Pluuto kvadraat Saturniga. Mõlemad on ühed halvaendelisemad planeedid ning kui nad pingeseisu lähevad, on oodata väga raskeid aegu. „Rahvusvahelises plaanis muutub Putin täielikuks paariaks,“ sõnab Mang. „Aga see seis näitab ka, et ta võib haigeks jääda. Juba ta esinemistest on näha, et ta hingeldab ja närvisüsteem ei ole korras.“Vaata videot!

Kui Igor Mang kuu aega tagasi Õhtulehele veebruari sündmusi ennustas, siis ta ütles, et selle kuu kõige raskem aeg on 26.-27. kuupäeval, sest siis läheb Kuu üle sõjaplaneet Marsist.

„Ma ütlesin, et selle nädala lõpus tuleb palju matuseid – sest planeediseisud on niisugused,“ sõnab ta. „Kartsingi, et mingi agressioon või sõda hakkab laupäeval-pühapäeval, kui Kuu läheb Kaljukitses Marsist üle, aga näed, läks varem lahti. Täna on veel Amburi mõjud, ma ei arvanud, et täna see juhtub, aga näed… Tihti on ka nii, et kui halvaendeline planeetide seis läheneb, siis juba mõned päevad enne seda võivad sündmused juhtuma hakata. Ja ka järelmõju on olemas, ehkki see ei ole kunagi nii tugev.“

Edasi lugemiseks: