„Hommikusöök staariga“ - Olybet Sports Bar Tallinn; saatekülaline Jaagup Kreem; saatejuht Anu Saagim

Inimesed
23. veebruar 2022, 14:56

TERMINAATOR 35, PALJU ÕNNE!

„HOMMIKUSÖÖK STAARIGA“ | Jaagup Kreem: muusika tegemine ei peaks olema ainult noorte pärusmaa

Minu seekordseks hommikusöögi külaliseks on Eesti üks legematest muusikutest, 35. tegutsemisaastat tähistav ansambli Terminaator solist Jaagup Kreem.

„Üks kõige uskumatumaid bände on minu arust Aerosmith, sest nad on kõik justkui raugad, väga vanad. Aga see, mis isuga nad seda kõike teevad! Ma olen mitmel nende kontserdil käinud. See on äge! Juba ammu arvan, et muusika tegemine ei peaks olema teismeliste ja laste käes,“ põrutab rokimees.

Minu seekordseks hommikusöögi külaliseks on Eesti üks legematest muusikutest, 35. tegutsemisaastat tähistav ansambli Terminaator solist Jaagup Kreem.„Üks kõige uskumatumaid bände on minu arust Aerosmith, sest nad on kõik justkui raugad, väga vanad. Aga see, mis isuga nad seda kõike teevad! Ma olen mitmel nende kontserdil käinud. See on äge! Juba ammu arvan, et muusika tegemine ei peaks olema teismeliste ja laste käes,“ põrutab rokimees.

Jaagup Kreemi koolitee algas 1979. aastal Helsingis Nõukogude Liidu saatkonna koolis ja lõppes1991. aastal Tallinna 10. Keskkoolis. Ta on õppinud Tallinna Pedagoogikaülikoolis näitejuhtimise ja režii eriala.

Aastatel 2000–2013 töötas Jaagup Eesti Nukuteatris, kus oli kuni 2010. aastani välissuhete juht, 2010–2011 turundusjuht ja 2011–2013 nõunik.

Edasi lugemiseks: