Inimesed

Kõik kaotanud beebiootel naine: visake oma roosad prillid nurka ja olge ettevaatlikud, keda oma ellu lasete (8)

LISA KOMMENTAAR

Karina26. veebruar 2022, 08:43
Kahju, kui inimene siga-mehe otsa satub, aga kogu see jutt on natuke vastuoluline. Ühe koha pealt on tegemist tubli ja tööka ligi 30a naisega ja samas pole tal keskharidust, koos raseduse ja mehe plehkupanekuga jääb kohe ilma juhiabi tööst ega jaksa enam elamise eest maksta. Kuskohast siis kena elamine ja välisreisid varem tulid, kas inimene kahe töökoha juures üldse ei säästnud või oligi kena elu ainult mehe rahakoti peale üles ehitatud? Õnneks on sellel naisel olemas tugivõrgustik. Kellel aga vanemate, õdede-vendade vm sugulaste-sõprade tugi puudub, tuleks oma elu paremini ette mõelda.
PT25. veebruar 2022, 21:23
Mehel on õigus oma õnnele ja eluteele nagu naiselgi. Naine saab aborti teha, kui ta üldse või selle mehega last ei taha, aga kui mees üldse või selle mehega last ei soovi, siis tal polegi muud varianti kui jalga lasta. Elatist tuleks ikka maksta muidugi, kui laps juba olemas - eks tuleb üles kasvatada ikka, kui juba koos uuele elule algus pandud. (Ise muide naine ja samas olukorras olnud kui kirjutaja, aga nüüd on nii palju aega möödas, et laps on suureks kasvanud ja vaatan teemat rahulikumalt.)
Merike25. veebruar 2022, 16:32
Muu on artiklis selge, ja ka sellest sain aru, et rasedana ei taha/saa enam keemia tõttu koristusega tegelda, aga arusaamatuks jäi, miks siis ikkagi kohe täiesti töötuks - mis juhtus juhiabi kohaga ehitusettevõttes? See olla ju hea palgaga, nagu artiklist lugeda võib...
12325. veebruar 2022, 11:32
Siin on üks korralik mees kes tahaks väga perekonda ja last aga nagu kiuste viskab saatus igasugu takistusi minu teele. Ja kui viimaks arvasingi, et leidsin omale hea hingega naisterahva tulid teised takistused jälle ette... Eluisu võtab ära :(
üks põhjus25. veebruar 2022, 11:15
paljud mehed on elunautlejad ja kui lapsest kuulevad, siis lasevad jalga. Viimane ei sobi nende elustiili juurde.
Keskea rõõmud25. veebruar 2022, 10:40
Ehk sai mees järsku aru, et pole enam peremees vaid statist naise planeeritud maailmas? Lapse saamine kallutab jõud eriti toorelt naise kasuks. Elu lõpuni oled 'John, lase vesi välja!'. Ja isegi kui naine seda eitab, äkki mehele siiski näis nii? Või oli muu põhjus, mida ei tahetud näkku öelda? Ei tea. Lihtsalt pakkusin välja ühe meeste ürgloomust puudutava variandi.
Liina25. veebruar 2022, 11:19
Mehe ürgloomus polegi oma järeltulijast inimene kasvatada, pakkuda perele turvatunnet? Teie pakutud variant räägib pigem ebamehelikust olevusest, peremees ei pea naisega võitlema, vaid oma enesekindla ja rahuliku loomuga tasakaalustab ka naist, kes kindlasti ei soovi olla perepea.
Liinale25. veebruar 2022, 12:38
Paraku on tänases maailmas naine muutunud tankiks, kõiges lähtutakse "mina mina mina" suhtumisest. Mehed surutakse alla, esitatakse ebareaalseid nõudmisi ja eeldatakse, et mees on vaid käsutäitja. Naistest on saanud mehed, liiati taotakse ühiskonnas rusikatega rindu, et mehed on mõtetud olendid, meil pole neid vaja. Laske meestel olla mehed, osaleda otsustes ja võtta vastutus, siis mehed seda ka teevad. Kui koos elama hakates kand lakkamatult kõril hoitakse, paneb iga normaalne mees jooksu. Minu jutt pole teooria, vaid mu enese aastakümneid kestnud õnneliku abielu baas.