Inimesed

Artikkel ilmus esmakordselt 23.02.2022

ÕL EKSPERIMENT | Kas eestlased ja lätlased tunnevad oma riigipea ära? „See on meie Egils. Või oodake... see on ju ikkagi Eesti president – nad on nagu kaksikud!“ (3)

LISA KOMMENTAAR

penskar23. veebruar 2022, 12:45
Mida siin siis nii palju hädalda? On eestlased hullemaidki aegu üle elanud ja saame ka praeguse olukorraga hakkama!
Vaata, sinusugused23. veebruar 2022, 13:05
ei saagi aru, et ainuüksi riigikogulaste autokütuse ja majututuse kompensatsioonid on suuremad kui palehigis töötavate inimeste palk. Rääkimata nende, ministrite, eurosaadikute, presidentide, riigiasutuste juhtide ja ametnike kuninglikust sissetulekust.Suur osa inimesi ei saagi elada, vaid läbi elu pingutades elus teatud aeg püsida ja haigena surres on heal juhul suus kaks hambakönti. Sina pead sellist olukorda rahu ajal hakkama saamiseks?
Meie riigipead ei 23. veebruar 2022, 12:39
peaks kolistama mööda kaugeid võõrriike ja õhutama sõda ja toetama uusnatslikke kurjategijaid, kes 8 aasta jooksul on hävitanud tuhandeid tsiviilisikuid, lapsi, vanureid. Ja korraldama veel iseseisvate riikide elanike vastast majandussõda, millega on juba tekitatud enneolematu energiakandjate hinnatõus ja inflatsioon. Kodus surevad inimesed nagu kärbsed olematu arstiabi ja saamatu juhtimise tõttu.