„Puuduta mind“ - saatekülaline Merlyn Uusküla; saatejuhid Anu Saagim ja Sirje Presnal

Puuduta mind
27. veebruar 2022, 18:43

Merlyn tegi saatejuhtidele salveiga võimsa energiapuhastusrituaali

„PUUDUTA MIND“ 223. SAADE | Merlyn Uusküla avab oma peidus olnud poole: hinged käivad minuga vahel rääkimas, unenäod ennustavad tulevikku (1)

Igal nädalal kostitame sind põneva veebisaatega „Puuduta mind“, kus külalisteks on nõiad, šamaanid, ravitsejad, ufoloogid, haldjad, elukunstnikud, teadlased, koolitajad, hüpnotisöörid ja paljud teised põnevad persoonid. Müstilistele teemadele pühendunud ajakirjaniku Sirje Presnali ja Õhtulehe veebi loovjuhi Anu Saagimi seekordseks külaliseks on poplaulja Merlyn Uusküla, kelles on peidus ka saladuslikum pool.

Räägime saates unenägudest ja nendes esinevatest sümbolitest, mis läbi alateadvuse võivad ennustada tulevikku. Merlyn viis meie stuudios läbi põhjaliku puhastusrituaali. „Ruumi energiat puhastades saab kiirendada näiteks ka kinnisvara müüki,“ on ta veendunud ja õpetab meid seda tegema.

Vaata põnevat videointervjuud!

Igal nädalal kostitame sind põneva veebisaatega „Puuduta mind“, kus külalisteks on nõiad, šamaanid, ravitsejad, ufoloogid, haldjad, elukunstnikud, teadlased, koolitajad, hüpnotisöörid ja paljud teised põnevad persoonid. Müstilistele teemadele pühendunud ajakirjaniku Sirje Presnali ja Õhtulehe veebi loovjuhi Anu Saagimi seekordseks külaliseks on poplaulja Merlyn Uusküla, kelles on peidus ka saladuslikum pool.Räägime saates unenägudest ja nendes esinevatest sümbolitest, mis läbi alateadvuse võivad ennustada tulevikku. Merlyn viis meie stuudios läbi põhjaliku puhastusrituaali. „Ruumi energiat puhastades saab kiirendada näiteks ka kinnisvara müüki,“ on ta veendunud ja õpetab meid seda tegema.Vaata põnevat videointervjuud!

Merlyn on meile tundud kui poplaulja, aga tegelikult on temas peidus ka üks saladuslik pool, mida teavad vaid tema lähedased 

Ta on tegelenud üle 20 erineva spirituaalse praktikaga ning enesearenguga. Õppinud Holistika Insiituudis, võtnud kursusi feng shui teemadel, õppinud kodu energeetilist puhastamist, käinud holistilistes teraapiates,  praktiseeerinud vabastavat hingamist, osalenud konstellatsioonides ja reiki praktikatel ning lugenud tohutul hulgal raamatuid erinevate vaimsete  ja spirituaalsete teemade kohta.

Edasi lugemiseks: