„Tiigri puudutus“ - saatekülalised Kai Tamm ja Igor Mang; saatejuhid Anu Saagim ja Sirje Presnal

Avesta kalender
4. märts 2022, 17:06

„TIIGRI PUUDUTUS“ MÄRTS | Kai Tamm ja Igor Mang: alates 8. märtsist läheb elu äkki väga emotsionaalseks (9)

1. veebruaril algas valitsusaeg mustal veetiigril, kes jääb troonile 21. jaanuarini 2023. Ööpäevases rütmis esindab Tiiger päevast aega vahemikus 12–18, kui tööprotsess on kõige aktiivsem ja tempo kõige suurem. Meie toome teieni tiigriaasta valitsemise nüansid kuude kaupa saates „Tiigri puudutus“. Luubi all on seekord märtsikuu, kus otsitakse hoolega koostöö ja äritegevuse võimalusi, mis on hõlpsasti saavutatavad just kuu esimesel nädalal. Aga 8. märtsist läheb elu äkki väga emotsionaalseks…

Vaata videot!

1. veebruaril algas valitsusaeg mustal veetiigril, kes jääb troonile 21. jaanuarini 2023. Ööpäevases rütmis esindab Tiiger päevast aega vahemikus 12–18, kui tööprotsess on kõige aktiivsem ja tempo kõige suurem. Meie toome teieni tiigriaasta valitsemise nüansid kuude kaupa saates „Tiigri puudutus“. Luubi all on seekord märtsikuu, kus otsitakse hoolega koostöö ja äritegevuse võimalusi, mis on hõlpsasti saavutatavad just kuu esimesel nädalal. Aga 8. märtsist läheb elu äkki väga emotsionaalseks…Vaata videot!

Igor Mang, millised on Putini planeedi seisud märtsis?

Rahvusvahelised suhted lähevad väga halvaks, kõik külmutatakse ära. Putinil lähevad rahad tuulde. Lisandub tohutult väljaminekuid. Kujutage nüüd ette, miljon inimest on läinud Venemaale Luganskist ja Donetskist. Nad tahavad ju kõik süüa saada. Neil kõigil on vaja raha kuskilt saada.

Edasi lugemiseks: