Foto: AFP/Scanpix
Inimesed
21. veebruar 2022, 09:40

Chrissy Teigen püüab poja kaotuse järel taas lapseootele jääda (2)

Sotsiaalmeedia superstaar Chrissy Teigen loodab ränga kaotuse järel oma pere siiski kolmelapseliseks kasvatada.

Muusik John Legendi modellist naine (36) teatas 2020. aasta septembris, et arstidel ei õnnestunud nende poja Jacki elu päästa. Koos Johniga tütar Lunat ja poeg Milesi kasvatava Chrissy kolmanda lapse ootus oli olnud heitlik. Arstid püüdsid rasedust säilitada, kuid lapsuke, kellele vanemad olid jõudnud juba nimegi panna, ei jäänud ellu.

Sel laupäeval paljastas Teigen ühismeedias, et on alustanud viljatusravi. People.com märgib, et enne seda oli tema Instagram Storys vilksatanud foto viljatussüstidest. „Läheb jälle lahti,“ oli Chrissy pildile allkirjaks kirjutanud.

Nüüd kinnitas Teigen, et alustas taas viljatusravi. „Tahtsin teile teada anda, et olen kõrimulguni uues IVF-tsüklis sees, et võimalikult palju munarakke kõrvale panna ja loodetavasti neist mõned tugevad ja terved embrüod kasvatada.“

Chrissy lisas, et süstide vastu pole tal midagi. „Nad tekitavad minus tunde, et olen arst või apteeker … aga paistetus on räme. Nii et palun alandlikult: ärge küsige, kas ma olen rase, sest ma küll tean, et see on ajendatud elevil ja headest kavatsustest, kuid seda on nõme kuulda, sest ma olen raseda vastand!“

Teigen manitses veel: „Palun ärge üldse küsige ükskõik kellelt, kas ta on rase.“ Ta lubas fännidele teada anda, kui ta tõesti peaks lapseootele jääma.