Kroonprintsess Victoria ja Daniel

Foto: Scanpix
Inimesed
20. veebruar 2022, 12:20

TRUUDUSE MURDMINE?! Rootsi kroonprintsessi Victoria abielu varjutavad hirmsad spekulatsioonid: sekkuma pidi kuningapalee

„Aitäh, et kinkisite mulle printsi!“ tänas kroonprintsess Victoria 2010. aastal pärast laulatust Rootsi rahvast, kelle seast võrsunud personaaltreener ja jõusaaliomanik Daniel Westling võitis tema südame ning aitas unustada toitumishäiretest tumestatud rängad tudengiaastad. Nüüd aga tegi kuninglik paar midagi seninägematut: andis vastulöögi kõlakatele, et nende abielu on prints Danieli truudusetuse pärast karile jooksmas.

Rootsi meedias on 44aastase troonipärija ja temast neli aastat vanema prints Danieli abielu seisundi kohta veebruaris mitmesuguseid kõlakaid levitatud. Iltalehti teatel kirjutas klatšileht Stoppa Pressarna 13. veebruari artiklis, et kroonprintsess on sõbrannadega abielulahutusest rääkinud ning pidavat oma meest lahutusega ähvardama. 2010. aastal naitunud paaril on kaks last: 2012. aastal ilmale tulnud printsess Estelle ja 2016. aastal sündinud prints Oscar.

Edasi lugemiseks: