Inimesed
18. veebruar 2022, 12:01

Fännid tümitavad 54aastase Kidmani lolitalikku kaanefotot (4)

Värske Vanity Fairi esikaas on Nicole Kidmani fännid raevu ajanud: miks peab küpses eas näitlejanna poseerima riivatu kooliplika riietuses à la teismeline Britney Spears?!

Vanity Fair valis järjekorras juba 28. Hollywoodi numbri kaanele Kidmani, kes oli legendaarse koomiku Lucille Balli rolliga filmis „Being the Ricardos“ teeninud karjääri viienda Oscari-nominatsiooni.

Pole kahtlust, et 54aastane näitlejanna on vapustavas füüsilises vormis (ja Botoxist silutud nägu on ajatu) - kuid sotsiaalmeedias kiruvad paljud fännid Vanity Fairi, et nende lemmik kaanefotol riivatu kooliplikana poseerib. Ka New York Post nendib: briti stilist Katie Grand on riietanud Nicole'i koketsesse miniseelikusse, mis on nii lühike, et võrdub juba vööga. Komplekti kuuluv topp pole rinnahoidjast enamat ja paljastab trimmis kõhu.

„Nicole Kidman on vapustav, aga see stilistika on kohutav,“ kirjutab üks sotsiaalmeediakommentaator. „Mind šokeerib, et ta sellega nõustus.“ „Kelle arvates see hea mõte oli?“ nõuab teine. „Aju läheb krussi!“

Mitmed fännid on Kidmani kaanepildivälimust nimetanud võikaks, jubedaks ja litsakaks. Kuid leidub ka takkakiitjaid. „Vihkajad vihkavad alati! Nicole näeb vinge välja!“ hüüatab üks.