Stefan Airapetjan

Foto: Martin Ahven
Inimesed
18. veebruar 2022, 11:13

MINEVIKU TAAK KUMMITAB! Stefan peab piinliku video tõttu taas selgitusi jagama: ebameeldiv, ent ma ei saa seda kontrollida! (2)

Nähtavasti igal korral, mil „Eesti laulu“ võitja Stefan Airapetjan taas rahva huviorbiiti satub, ei saa ta üle ega ümber sotsiaalmeedias ringlevast vanast ja piinlikust videost. Ehkki mees on varasemalt video kohta juba korduvalt selgitusi jaganud, ei pääse ta sellest ka nüüd, sest laulusaate võidu järel on kentsakas klipp taas kõikjal sotsiaalmeedias ringlemas.

Jutt käib purjuspäi jäädvustatud klipist, mis lekkis sotsiaalmeediasse kahe aasta eest. Nüüd, mil piinlik video jälle sotsiaalmeedias ringleb, selgitab Stefan: „See on väga vana video, kus ma käisin veel koolis ja meie koolilõpupeol olin peomeeleolus ennast filminud ja teinud teistega nalja. Jagasin seda videot järgmisel päeval sõpradega. Inimesed jagasid seda ilmselt omavahel,“ selgitab ta oma Instagramis. Ta lisab, et videot hakati levitama alles mitu aastat hiljem – siis, kui mehel hakkas karjäärialaselt hästi minema. „Muidugi ebameeldiv, aga mis teha. Ma ei saa seda kontrollida.“

Edasi lugemiseks: