EKA moe-, tekstiili- ja aksessuaaritudengite eksperimentaalsete moevormide näituse „Elav hõbe” avamine Viru Keskuse aatriumis

Video: Karol Kaldoja
Inimesed
20. veebruar 2022, 11:23

PILDID JA VIDEO | Higi, pisarad ja eufooria – noorte naiivsete kunstitudengite esimene pöörane moenäitus startis 300 euroga (2)

Viru keskuse aatriumis avatI 17. veebruaril üks pöörasemaid moenäitusi Eesti moenäituste ajaloos: EKA moe-, tekstiili- ja aksessuaaridisaini tudengite eksperimentaalne näitus „Elav Hõbe“, mille juhendajateks on moekunstnik Liisi Eesmaa ja kunstnik Flo Kasearu.

Moeskulptuuride ja artefaktide loomise käigus leidis uut kasutust ühtekokku 2500 m pakendit, 50 soojakotti, 35 m nööri, nii mõnedki päästevestid ja veetorud. Uue võimaluse said ka kilomeetreid pikk hävitamisele mõeldud metalne jäätisepakend ja mahakantud merepäästevarustus. Kogu pöörast projekti alustati 300 euro, pisarate, higi ja eufooriaga. Tulemus on teie ees!

Vaata pilte ja videot!

Viru keskuse aatriumis avatI 17. veebruaril üks pöörasemaid moenäitusi Eesti moenäituste ajaloos: EKA moe-, tekstiili- ja aksessuaaridisaini tudengite eksperimentaalne näitus „Elav Hõbe“, mille juhendajateks on moekunstnik Liisi Eesmaa ja kunstnik Flo Kasearu.Moeskulptuuride ja artefaktide loomise käigus leidis uut kasutust ühtekokku 2500 m pakendit, 50 soojakotti, 35 m nööri, nii mõnedki päästevestid ja veetorud. Uue võimaluse said ka kilomeetreid pikk hävitamisele mõeldud metalne jäätisepakend ja mahakantud merepäästevarustus. Kogu pöörast projekti alustati 300 euro, pisarate, higi ja eufooriaga. Tulemus on teie ees! Vaata pilte ja videot!

Näitus puhub justkui elu sisse külmale hõbedale, mille tagajärjel sündinud müstiline sulam loob metalse maailma kaheteistkümne reaalsuse vahel. Olulist rolli selles mängib pealkirja taga peituva keemilise elemendi fenomen, mis seisneb kokkutõmbumises, ühendumises, kus osadest saab alati tervik olenemata nendevahelisest kaugusest.

EKA moe-, tekstiili- ja aksessuaaritudengite eksperimentaalsete moevormide näituse „Elav hõbe” avamine Viru Keskuse aatriumis.

Edasi lugemiseks:

Osta üks artikkel

Ühe artikli lugemisõigus
3.99