Foto: AP/Scanpix
Inimesed
18. veebruar 2022, 10:00

EKSKAASAD RAKSUS: Brad Pitt kaebas Angelina Jolie kohtusse (2)

Eksabikaasade Brad Pitti ja Angelina Jolie kohtulahingud ei lõpe ega lõpe. Aastaid laste hooldusõiguse pärast kraagelnud superstaaridel on nüüd uus tüliõun.

New York Posti teatel kaebas Brad (58) oma eksnaise (46) kohtusse, väites, et too oli ebaseaduslikult maha müünud oma osa nende ühisest Prantsusmaa mõisast Château Miraval.

Hurmav 35-toaline häärber, mida ümbritsevad purskkaevud, tiik ja kabel, on Pitti ja Jolie jaoks emotsionaalselt tähendusrikas: just seal nad 2014. aastal paari pandigi. Kuid Château Miraval on ka edukas veinimõis. Angelina ja Brad ostsid mõisa 2008. aastal 28,4 miljoni dollari eest eesmärgiga seal oma lapsed üles kasvatada ning perekondlikku veiniäri ajada. Paraku purunes nende abielu 2016. aastal sügisel.

Enda sõnul Miravali palju raha investeerinud Pitti väitel leppisid nad Joliega kokku, et kumbki ei müü teise osapoole loata oma osa maha. Kuid Brad väidab Los Angelese ülemkohtusse antud hagis, et eksabikaasa müüs oma osa vene ärimehele Yuri Sheflerile, ilma et oleks temalt luba küsinud. Sealjuures olevat näitlejanna väga hästi teadnud, et Shefler ja tolle äripartnerid püüavad Château Miravalis ohjad haarata. Kuid Pitti väitel oligi tema õõnestamine ekskaasa eesmärk.