Foto: AFP/Scanpix
Inimesed
15. veebruar 2022, 13:00

Adele'i kihlasõrmus võib maksta miljon dollarit!

Briti superstaar Adele vallandas eelmisel nädalal Briti muusikaauhindade jagamisel kihluskõlakad. New York Posti andmeil võib tema pirnikujuline briljantsõrmus maksta miljon dollarit.

33aastane lauljanna, kel on seljataga lahutus oma üheksa-aastase poja Angelo isast Simon Koneckist, on eelmise aasta suvest koos olnud USA spordiagendi Rich Pauliga. Nädal tagasi Briti muusikaauhindade galal astus Adele punavaibale elegantses Armani Privé sametkleidis, mis moodustas sobiva tausta tema imekaunile sõrmusele.

New York Posti teatel on pirnikujuline briljantsõrmus pärit staaride lemmiku Lorraine Schwartzi juveeliärist. Sama juveliir disaininis muuseas ka Beyoncé ja Kim Kardashiani kihlasõrmused.

Juveliiri tiim ei nõustunud sõrmuse hinda paljastama, kuid New Yorgi kõmuleht konsulteeris gemmoloogidega ning üks neist pakkus, et Adele'i sõrmuse hind võib olla miljoni dollari ringis. Kaalu poolest paistab briljant olevat kuni kümnekaraadine - nii suuri kive olevat väga vähe saada.

Poptäht kandis BRIT Awardsi galal ka Lorraine Schwartzi kõrvarõngaid, mille ta ilmselt tagastas - kuid sõrmust võis tema sõrmes näha ka neljapäevases Graham Nortoni jutusaates.

Seda, kas ta on Pauliga kihlunud, keeldus Adele saates kinnitamast. „Ega ma ei ütleks kellelegi, kui ma oleksin,“ salapäratses ta.