„Nojah siis. Kui teed loo „Fire“ (ingl. k – tuli) ja siis öösel läheb maja põlema!“ kirjutab Elisa Kolk (keskel) oma Instagrami kontol.

Foto: Tiina Kõrtsini
Elu
14. veebruar 2022, 16:43

Täiendatud kell 16:43, esialgselt avaldatud kell 10:39

Tulest laulnud lauljanna kodumaja läks põlema! Elisa Kolk: koju enam minna ei saa, sest seal on kõik tahmane (11)

„Pühapäeva õhtul hakkas pihta üks suur õudus! Ma ei unusta neid hetki… Karjumist…“ kirjeldab Elisa Kolk pühapäeval toimunud tuleõnnetust oma Facebooki kontol. Äsja „Eesti laulu“ finaalis tulest rääkiva looga kolmandaks jäänud naine pidi saatuse vingerpusside tahtel üsna pea päriselt tulega silmitsi seisma – Elisa ja tema elukaaslase Indrek Rahumaa kodumajas süttis tulekahju ning naine toimetati vingumürgituse tõttu haiglasse.

„Nojah siis. Kui teed loo „Fire“ (ingl. k – tuli) ja siis öösel läheb maja põlema!“ kirjutas Elisa Kolk esmaspäeva hommikul oma Instagrami kontol. Elisa Kolgi ja tema elukaaslase Indrek Rahumaa kodumajas, nende korterist mitu korrust allpool, süttis põlema naabri elektrikerisega saun. Põlengu tõttu evakueeriti majast mitmeid inimesi ning seitse inimest, sealhulgas lauljanna ise, toimetati haiglasse. „See kogemus jääb mulle igaveseks meelde! Karjumine akendel, allatoomine ja kiirabiautos juba teadvuse kaotus, ärkamine erakorralise meditsiini osakonna palatis ja kui küsisin – mis juhtunud on ja miks ma siin olen,“ kirjeldas laulja läbielatut Instagramis.

Edasi lugemiseks: